Kvinnokliniken ViN

Vår verksamhet på kvinnokliniken vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping omfattar den gynekologiska processen med gynekologisk mottagning. Vi har cirka 15 000 besök per år. Gynmottagningen och gynavdelningen har en egen akutmottagning för gynekologiska jourfall dygnet runt.

Arbetsbeskrivning

Våra barnmorskor och sjuksköterskor arbetar med  jourmottagning, cellprovtagning, abortmottagning, telefonrådgivning, barnlöshetsutredning, inkontinens, prolapsmottagning, mottagningsoperationer med patientstyrd sedering och så vidare. Vi arbetar i team med läkare och undersköterskor, Rotation till gynekologisk avdelning 16 sker var 5:e helg, inga storhelger.

Utbildning och erfarenhet

Du ska vara legitimerad barnmorska eller sjuksköterska, gärna med tidigare arbetserfarenhet.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är självgående och strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad. 

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-05-01 eller när möjlighet finns
Löneform individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1566
Kontakt
  • Vårdenhetschef Carolin Domeij, 010-1042096.
Facklig företrädare
  • Lovisa Mauermann, Vårdförbundet, Lovisa.Mauermann@regionostergotland.se
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb