Kvinnokliniken ViN

Vår verksamhet på kvinnokliniken vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping omfattar den gynekologiska processen med gynekologisk mottagning. Vi har cirka 15 000 besök per år. Gynmottagningen och gynavdelningen har en egen akutmottagning för gynekologiska joufall dygnet runt.

Arbetsbeskrivning
Våra barnmorskor och sjuksköterskor arbetar med  jourmottagning, cellprovtagning, abortmottagning, telefonrådgivning, barnlöshetsutredning, inkontinens, prolapsmottagning, mottagningsoperationer med patientstyrd sedering osv. Vi arbetar i team med läkare och undersökterskor, Rotation till gynekologisk avdelning 16 sker var 5:e helg, inga storhelger.

Utbildning och erfarenhet
Du ska vara legitimerad barnmorska eller sjuksköterska, gärna med tidigare arbetserfarenhet.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du känner dig trygg med att leda och fördela arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är självgående och strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-05-01 eller när möjlighet finns
Löneform individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/719
Kontakt
  • Carolin Domeij, 010-1042096.
Facklig företrädare
  • Lovisa Mauermann, Vårdförbundet, Lovisa.Mauermann@regionostergotland.se
Publicerat 2022-04-01
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Tillbaka till lediga jobb