Kirurgiska kliniken US

Nu öppnar vi fler vårdplatser och söker sjuksköterskekollegor! Hoppa på tåget, nu åker vi!
KAVA är en del av kirurgiska kliniken på universitetssjukhuset i Linköping.

Här bedrivs vård och behandling av patienter inom akutkirurgi och trauma. KAVA är en akutvårdsavdelning som består av fyra vårdlag där vi strävar efter att vårda 5-6 patienter i varje vårdlag. På KAVA sätter vi Din trygghet och Din utveckling i första rummet.

Stämmer det här?

Du vill:
• utveckla dig inom din yrkesprofession på en trygg och omhändertagande arbetsplats
• jobba utifrån en personcentrerad vård
• ingå i ett professionellt team som hjälper akut sjuka patienter 24/7
• vara delaktig, påverka och utveckla kirurgisk akutsjukvård på ett universitetssjukhus
• arbeta på en klinik där forskning och kliniskt arbete går hand i hand

Då ska du lämna in din ansökan till oss!

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Vi jobbar med fortbildning på arbetstid för att öka din kunskap, bland annat genom utbildning i olika ämnen varje tisdag, temavecka i omvårdnad varje termin och schemalagd administrativ tid för egen påbyggnad. Det finns möjlighet att vidareutbilda sig inom kirurgisk omvårdnad och bli specialistsjuksköterska efter några år i klinisk tjänst.

Vi erbjuder schemaläggning utifrån schemaverktyget Tessa. Din återhämtning och hälsa är viktig för oss. Vi har reflektionsstunder varje vecka där vi diskuterar och funderar kring olika teman. Vi håller också på att utveckla den dagliga reflektionen i teamen. Det är viktigt att gå hem från jobbet med en bra känsla och ett sug på att komma tillbaka till nästa pass. Vi har ett gäng med specialistutbildade sjuksköterskor inom kirurgi som är ett viktigt stöd och bollplank i den dagliga verksamheten för dig som ny kollega hos oss. Vi vårdenhetschefer sätter stor vikt vid att vara närvarande för våra medarbetare. Vi finns både på ”golvet” och på kontoret. Vi är båda gamla KAVA-syrror som älskar kirurgisk akutsjukvård. På tal om hälsa och återhämtning har vi en trivselgrupp som ordnar för oss på kliniken samt en fantastisk festfixargrupp som ser till att vi kan ses utanför kliniken och ha roligt regelbundet. Givetvis har vi fredagsfika som stående inslag.

Här kan du läsa om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Du som sjuksköterska kommer att ingå i ett team med flertal professioner så som läkare, specialistsjuksköterska, avancerad specialistsjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator. Vi har farmaceut och apotekare dagligen för att underlätta och säkerställa säkerheten kring läkemedelshanteringen exempelvis inför hemgång, det ger Dig som sjuksköterska förutsättningar att få mer tid till patienterna.

Arbetsgrupp

Vi på KAVA kan erbjuda ett utvecklande och roligt arbete i moderna lokaler med grymt bra utsikt och med fantastiska kollegor. Vi ser det av största vikt att du ska trivas och känna dig trygg och välkommen!

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska och har några års arbetserfarenhet inom slutenvård. Erfarenhet av nattarbete är meriterande då vi jobbar på rotationsschema. Har Du önskan om att jobba mycket natt kan vi ordna en ren nattjänst.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

I arbetet som sjuksköterska på vår klinik är det viktigt att skapa en professionell relation med patienter, närstående och vårdgrannar. I teamet där Du ingår jobbar vi utifrån en personcentrerad vård. Patienten ska känna sig trygg och välinformerad under hela vårdtiden. Vi ser att du kommer att trivas hos oss om du är en driven person och tycker om att utvecklas inom din profession. Du är ansvarstagande, vill utföra ett arbete av god kvalitet med patienten i fokus genom att prioritera, planera och strukturera ditt arbete ihop med kollegorna i teamet.

Ansökan och anställning

Visstid eller fast anställning på rotationsschema. Inskolning på nattpass efter ett år av dag och kvällstjänstgöring om Du saknar erfarenhet av nattjänstgöring.

Har du Instagram kan du kika in på vårt konto, kava182linkoping, för att få en inblick i delar av vår vardag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/197
Kontakt
  • Vårdenhetschef Anders Petersson, anders.p.petersson@regionostergotland.se
Publicerat 2024-02-08
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb