Fysiologiska kliniken Norrköping

Fysiologiska kliniken ingår som självständig klinik i diagnostikcentrum i Östergötland. På kliniken är vi cirka 35 medarbetare, varav 18 stycken biomedicinska analytiker och 10-12 läkare. Vår verksamhet utvecklas och breddas kontinuerligt och vi söker dig som vill bli en del av vårt team. Vi har ett arbetssätt där patientfokus, teamarbete, helhetssyn och servicetänkande är viktigt i alla led och där alla medarbetares delaktighet i förbättringsarbeten är en självklarhet.

Arbetsbeskrivning

Verksamheten utgörs till stor del av kardiovaskulär diagnostik, där ekokardiografi (vuxna och barn) och kärlundersökningar utgör en stor del av verksamheten. Vi har en betydande akut ekokardiografisk verksamhet men i dagsläget ingen jourverksamhet. Utöver ultraljudsverksamheten så prioriteras den kardiopulmonella diagnostiken högt och implementering av ergospirometri pågår. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets Kardiologiska klinik, Barnklinik och Kärlmottagning.

Utöver handledning av ”egna” ST-läkare handleder vi även ST-läkare inom kardiologi och anestesiologi, läkar- och BMA-studenter.

Om dig

Vi söker dig som är specialist i klinisk fysiologi eller annan specialitet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av preoperativ ekokardiografisk diagnostik, hantering av preoperativa ronder eller utförliga arbetsfysiologiska undersökningar såsom ergospirometri. Intresse och erfarenhet av undervisning, handledning, utvecklings- och kvalitetsarbete är meriterande liksom tidigare forskningserfarenhet.

Du är ansvarstagande, flexibel, har en bra förmåga att leda team i form av god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du tycker om att undervisa olika yrkeskategorier, studenter och att handleda läkare under utbildning. Du tycker att förändringsarbete är viktigt och vill delta aktivt i klinikens fortsatta utveckling.

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1948
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-11-05

Tillbaka till lediga jobb