Thorax-Kärlkliniken US

Hjärtcentrum i Östergötland är ett länsövergripande centrum för specialiserad hjärtkärlsjukvård. Centrumet omfattar specialiteterna kardiologi/HIA, klinisk fysiologi/nuklearmedicin, kärlkirurgi, thoraxkirurgi och thoraxanestesi/intensivvård, verksamheterna utgör en naturlig vårdkedja. Thorax-kärlkliniken som ingår i Hjärtcentrum arbetar mycket integrerat och samarbetet mellan de olika enheterna är välfungerande. Thorax-kärlklinikens olika specialiteter är hjärt-, lung-, kärl- samt pacemakerkirurgi.

Thorax-kärloperation ingår i Thorax-kärlkliniken och kliniken bedriver en högspecialiserad vård. Enheten är teknikintensiv och en expansiv verksamhet i framkant. Hos oss handlägger vi patienter från Sydöstra sjukvårdsregionen, det vill säga Region Kalmar, Region Jönköping och Region Östergötland.

Vill du arbeta i en trivsam och patientfokuserad miljö där utveckling är en självklarhet i det dagliga arbetet, då är du kanske vår nya kollega? Du kommer att välkomnas av en arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och ett mycket lyhört bemötande.

Arbetsbeskrivning

Som operationssjuksköterska på thorax-kärlkliniken är du med och tillhandahåller hjärt, lung- och kärlkirurgi samt utför endovaskulära interventioner vid seldingerenheten. Kliniken ansvarar för hela patientprocessen från remiss, mottagning, operation, eftervård fram till utskrivning och har därmed ett helhetsperspektiv för patienten.

För patienter med akut- eller kronisk hjärtsvikt och/eller sviktande respiratorisk funktion har kliniken också resurser för avancerade assistpumpar som ECMO och Impella etcetera. Vi lyfter alla teammedlemmars funktioner i teamen och arbetar i huvudsak tvärprofessionellt med mycket god kommunikation mellan de olika professionerna som finns runt patienten.

Vi erbjuder en individanpassad introduktion och du får även möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Som operationssjuksköterska hos oss arbetar du näst intill alltid i par med en annan operationssjuksköterska. Vi arbetar med jour och beredskap.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. i

Det är meriterande om du har erfarenhet som operationssjuksköterska men det är inget krav.

Personliga egenskaper

Den vi söker ska ha förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du ska tala klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt små och stora grupper. Du arbetar bra med komplexa frågor och ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1716
Kontakt
  • Vårdenhetschef Catherine Fors, 010-1031949
Facklig företrädare
  • Ann-Kristin Johansson, 010-1034849
Publicerat 2022-11-01
Sista ansökningsdag 2022-12-02

Tillbaka till lediga jobb