Thorax-Kärlkliniken US

Hjärtcentrum i Östergötland är ett länsövergripande centrum för specialiserad hjärtkärlsjukvård. Centrumet omfattar specialiteterna kardiologi/ HIA, klinisk fysiologi/ nuklearmedicin, kärlkirurgi, thoraxkirurgi och thoraxanestesi/ intensivvård. Verksamheterna utgör en naturlig vårdkedja. Thorax- kärlklinken som ingår i Hjärtcentrum arbetar mycket integrerat och samarbetet mellan de olika enheterna är välfungerande. Thorax- kärlklinkens olika specialiteter är hjärt- lung- samt pacemakerkirurgi.

Thorax-kärloperation ingår i Thorax-kärlkliniken och är en högspecialiserad teknikintensiv och expansiv verksamhet i framkant inom Hjärtcentrum på Universitetssjukhuset i Linköping. Hos oss handlägger vi patienter från Sydöstra sjukvårdsregionen, dvs Region Kalmar, Region Jönköping och Region Östergötland.

Vill Du vara med och utveckla både dig själv och vår verksamhet? Då ska du söka till oss!
Här kommer du att arbeta i en trivsam och patientfokuserad miljö där utveckling är en självklarhet i det dagliga arbetet. Du kommer att välkomnas av en arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och ett mycket lyhört bemötande.

Arbetsbeskrivning

Som anestesisjuksköterska på thorax-kärlkliniken är du med och tillhandahåller hjärt-, lung- och kärlkirurgi samt utför endovaskulära/kateterburna interventioner vid seldingerenheten. Vi bistår även kardiologiska och fysiologiska kliniken med anestesi och sedering vid olika procedurer. Kliniken ansvarar för hela patientprocessen, från remiss, mottagning, operation, eftervård fram till utskrivning och har därmed ett helhetsperspektiv för patienten.

För patienter med akut- eller kronisk hjärtsvikt och / eller sviktande respiratorisk funktion har kliniken också resurser för avancerade assistpumpar som ECMO och Impella mm. Vi lyfter alla teammedlemmars funktioner i teamen och arbetar i huvudsak tvärprofessionellt med mycket god kommunikation mellan de olika professionerna som finns runt patienten.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Du har goda svenska språkkunskaper i så väl tal som skrift då du ska kommunicera med patienten närstående och kollegor.

Personliga egenskaper

Det är önskvärt att du både har förmågan att arbeta självständigt och att du även har förmågan att samarbeta på ett bra sätt. Vi vill också att du är lyhörd och tydlig i din kommunikation och har möjligheten att se andras perspektiv. Vidare önskar vi att du har helhetssyn och tar hänsyn till det större perspektivet och att du jobbar bra med komplexa frågor och kan lösa komplicerade problem.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskomelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1715
Kontakt
  • Vårdenhetschef Catherine Fors, 010-1031949
Facklig företrädare
  • Louise Holmgren, 010-1034851
Publicerat 2022-10-26
Sista ansökningsdag 2022-12-02

Tillbaka till lediga jobb