Region Östergötland är och vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning i världsklass. Det handlar om att våga tänka nytt – och att attrahera de bästa medarbetarna. Vi har förutsättningarna för spännande karriärvägar, för att du ska kunna göra skillnad, och föra livet framåt.

Vi inom Region Östergötland ser examensarbeten, uppsatser och andra studentprojekt som ett bra sätt att lära känna dig under studietiden samtidigt som det är en bra möjlighet för dig att få en känsla för delar av vår organisation. Du får också en inblick i vilka spännande och komplexa utmaningar vi hanterar idag och står inför framöver. Studentuppdragen är ofta knutna till teknik och processer som idag stöder vård och annan verksamhet, eller saker vi vill utforska inför framtiden.

Studentuppdrag: examensarbete, uppsats, kursprojekt eller praktikplats?
Vi har möjlighet att erbjuda såväl teknikrelaterade som samhälls- och beteendevetenskapliga studentuppdrag från flera av Region Östergötlands olika verksamheter. Inom regionen finns tre sjukhus i Linköping, Norrköping och Motala, där mycket av vår verksamhet är koncentrerad. Dessutom finns ett stort antal vårdcentraler och andra verksamheter som hanterar avancerad teknik, spridda över hela regionen.

Studentuppdrag kan genomföras på olika sätt, exempelvis som examensarbete, uppsats, praktik eller kursprojekt. Ansök via denna annons om du vill göra examensarbete, uppsats, kursprojekt eller liknande. (Om du istället söker praktikplats går du vidare intresseanmälan HÄR.

Under praktik erbjuds handledning och fysisk arbetsplats, vilket kräver att praktikuppdraget matchar tillgängligheten av dessa. För en del utbildningar, där vi har återkommande samarbeten kring praktik gäller särskilda ansökningsperioder som meddelas till respektive utbildning.

Läs mer om konkreta förslag i studentuppdragslistan som finns HÄR. Du kan också föreslå kombinationer som gränsar mellan de listade förslagen. Vissa av förslagen kan sökas av flera studenter tillsammans om så önskas; berätta i så fall i ansökningsformuläret med vem eller vilka du vill samarbeta.

Du är även välkommen att komma med egna projektförslag eller idéer om vad du vill utforska! Bifoga i så fall max en A4 med beskrivning av din idé så försöker vi hjälpa dig att komma i kontakt med rätt person för att fördjupa dialogen.

Ansökan/förfrågan
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Bifoga personligt brev på max en A4-sida, CV, betyg och eventuell egen projektbeskrivning (om du inte hittat något passande på studentuppdragslistan). Du får vanligtvis en första återkoppling på din förfrågan inom 10 arbetsdagar. Tänk på att vara ute i god tid, vi har svårt att ordna platser med mindre än en månads varsel.

Om du behöver teknisk support kontakta Stöd och service på, 010-103 60 00 under kontorstid.

Distribuie link-uri


Solicitati pentru locul de munca

Inapoi la locuri de munca vacante