Brännskadecentrum på Universitetssjukhuset i Linköping (US) har ett uppdrag för nationell högspecialiserad vård och är en ledande enhet inom vård av patienter med svåra brännskador. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård med fokus på både medicinska och psykologiska behov. Vår mångsidiga och dedikerade personal arbetar i en modern och välutrustad miljö för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra patienter.

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Här kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och även om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och erfaren intensivvårdssjuksköterska att ansluta sig till vårt team på Brännskadecentrum. Som intensivvårdssjuksköterska kommer du att spela en central roll i vården av patienter med brännskador, från akut omhändertagande till rehabilitering. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
• Omvårdnad av patienter med svåra brännskador genom att tillhandahålla skräddarsydd vårdplanering och medicinsk behandling.
• Övervakning av patienternas tillstånd och reaktioner på behandlingar.
• Samarbeta nära med andra vårdgivare, inklusive läkare, fysioterapeuter och psykologer, för att säkerställa en holistisk vårdapproach.
• Ge stöd och vägledning till patienter och deras familjer genom hela rehabiliteringsprocessen.
• Delta i utbildningsaktiviteter och forskningsprojekt relaterade till brännskadevård.

Om dig

Du är legitimerad specialistsjuksköterska inom relevant område. Övriga utbildningar inom relevanta eller närliggande områden är meriterande.

Tidigare erfarenhet inom specialistområdet är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet relevanta eller närliggande områden är också meriterande.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du behöver också kunna hantera olika IT-system för att kunna utföra det dagliga vårdarbetet.

• God förmåga till kliniskt bedömande och beslutsfattande förmåga.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt i team.
• Flexibilitet och förmåga att hantera krävande och ibland stressiga situationer.
• Intresse för kontinuerlig kompetensutveckling och deltagande i förbättringsinitiativ.

Ansökan och anställning

Arbetstiden kan variera och innebär skiftarbete inklusive dag, kväll och helg. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner enligt gällande avtal.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt

Vänligen skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem senast den angivna ansökningstiden

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt dedikerade team på Brännskadecentrum, US i Linköping.

På grund av semesterperiod kan svar på eventuella frågor dröja.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/476
Kontakt
  • Vårdenhetschef Henrik Tomsson, henrik.tomsson@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Ellinor Samuelsson, Vårdförbundet , ellinor.samuelsson@regionostergotland.se
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb