Vi på Vårdcentralen Cityhälsan Söder söker en ny kollega och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats. Trivs du i en varierande miljö med olika arbetsuppgifter. Då kan det här vara uppdraget för dig!   

Vårt erbjudande

Primärvårdscentrum Östergötland består av 33 regiondrivna vårdcentraler, fyra jourcentraler, Vårdcentrum Finspång, barnhälsovårdsenheten, vaccinationskliniken, 1177 och allmänmedicinskt utbildningscentrum. Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi erbjuder vård till alla genom hela livet; nyfödda, barn, ungdomar, vuxna, äldre och patienter i livets slutskede.

Vi är en framåtblickande organisation med stort fokus på bra arbetsmiljö, utveckling och god hälsa. Vi arbetar aktivt för att skapa förutsättningar för hållbart arbetsliv samtidigt som vi har ett utvecklingsinspirerat arbetssätt för att möta framtidens utmaningar inom primärvården. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill göra karriär inom ditt yrke, bli chef alternativt gå vidare på andra sätt, genom exempelvis specialisering eller forskning.

Vårdcentralen Cityhäsan Söder ligger lättillgängligt i stadsdelen Hageby med goda förbindelser till resten av Norrköping och har idag cirka 16 000 listade patienter. Vi har välfungerande, välutrustade och trivsamma lokaler, samt ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet. Vi är stolta över att ha en områdesprofil som präglas av mångfald där vi möter patienter i alla åldrar med många olika behov av vård. 

Läs också gärna om regionens karriärstege för sjuksköterskor och dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska/distriktssköterska på Vårdcentralen Cityhälsan Söder har du en central roll i att vara patientens första kontakt in i vården. Vår vårdcentral erbjuder ett omväxlande arbete, då vårdcentralens breda uppdrag gör att du stöter på många olika slags människor och åkommor. Du kommer att arbeta  i Tele-Q med bedömningssamtal och på vår jourmottagning. Mottagningsarbete på någon av våra specialistmottagningar kan också bli aktuellt utifrån kompetens.

Arbetsgrupp

 Vi är cirka 80 medarbetare som trivs tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Här arbetar vi tillsammans med samarbete och respekt för varandras kompetens, vårt mål är ett arbetsklimat där alla ska ha omväxlande arbetsuppgifter och kunna utvecklas i sin yrkesroll.

På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, sjuksköterskemottagning, äldrevårdsmottagning, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietistkompetens, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för några äldreboenden samt hemsjukvård i listningsområde. Vi bedriver också en av tre utbildningsmottagningar i Region Östergötland på vår vårdcentral. Där vänder vi oss till läkare med utländsk utbildning som behöver provtjänstgöring/praktisk tjänstgöring för svensk läkarlegitimation.

Mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här.

Om dig

Du är legitimerad Sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med erfarenhet av primärvård. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, motsvarande C1-nivå.

Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vidare har du ett trevligt bemötande mot patienter och kollegor. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att kunna fatta självständiga beslut utifrån din profession. Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är stresstålig och kommunicerar på ett tydligt och prestigelöst sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan och anställning

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/467
Kontakt
  • Vårdenhetschef Camilla Babic, 010-1044377
Facklig företrädare
  • Kasema Plecic ,Vårdförbundet, kasema.plecic@regionostergotland.se
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb