H.K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus

H.K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus är ett ”sjukhus inom sjukhuset” Vi tar emot barn med olika sjukdomar och skador, i åldrarna 0-18 år. På H.K.H. Kronprinsessan Victorias barn- och ungdomssjukhus bedrivs öppenvård, hemsjukvård samt slutenvård.

Är du nyfiken på att jobba för Barn och ungdomars bästa hälsa? Vi söker en sjuksköterska med intresse för blåsa och tarm eller en uroterapeut till PNUT-enheten på barnmottagningen Linköping.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett arbete där du utvecklar dig själv och har möjlighet att medverka i utveckling av verksamheten. Du får ta ansvar, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du samarbetar med olika yrkesprofessioner i team där god kommunikation är en förutsättning. Du får hålla många bollar i luften och jobba i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik.

Trygghet – en bra start hos oss
En bra introduktion och en bra start är viktigt. Vi ger dig en individuellt anpassad introduktion. Det skapar trivsel och trygghet i gruppen och på arbetet.

Barn och ungdomssjukhuset i Linköping och Motala arbetar med ett tydligt patientperspektiv - vi har fokus på barn och familj. Vi är certifierade i kvalitet och miljö. Nu söker vi dig som har ett starkt intresse för barn- och ungdomar, barn och ungdomsmedicin och som vill arbeta i team med patienten i centrum. Vår vision är ”tillsammans för barns och ungdomars bästa hälsa”. Med detta menar vi att vi arbetar tillsammans och strävar efter att ge god, säker vård och omvårdnad på lika villkor med respekt för allas lika värde.

Här kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och även om dina förmåner hos oss

Arbetsbeskrivning

Vi söker en medarbetare till PNUT-enheten vid barnmottagningen i Linköping.
PNUT (pediatrisk, neurourologi- och tarmstörningar) arbetar med barn och ungdomar 0-18 år. PNUT har även njurmottagning och samarbete med barnrehab och barnkirurgen.  Arbetsuppgifter är bland annat telefonrådgivning, läkarmottagning, undersökningar inom blåsa och tarm. Du har även egna mottagningsbesök som du planerar självständigt.

Arbetsgrupp

Mottagningsarbetet sker i samarbete med barnsköterska, läkare och vårdadministratör.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med specialistutbildning med inriktning barn- och ungdom, uroterapeut eller erfarenhet av barnsjukvård. 

Vi söker dig som är nyfiken och utåtriktad, en person som tycker om att samarbeta med andra och en god kommunikatör. Du ska vara stabil och trygg i din yrkesroll, någon som klarar att fatta självständiga beslut. Eftersom tjänsten innebär mycket teamarbete bör du ha intresse av att jobba nära med andra yrkesgrupper. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/455
Kontakt
  • Annelie Elias, 010-1033087
Facklig företrädare
  • Erika Glanz, Vårdförbundet, 010-1034730
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb