Dagkirurgin CKOC Linköping

Inom centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC) finns Dagkirurgin CKOC Linköping, universitetssjukhuset. Det samlade uppdraget är operationsverksamhet som bedriver dagkirurgi tillsammans med andra kliniker på sjukhuset. Vilket innebär samarbetet med kliniker i kirurgi, ortopedi, gynekologi , urologi , mag- tarm medicin, hand och plastik, onkologi och smärt/rehab. 

Vi samarbetar mellan de enheter som bedriver dagkirurgi inom Region Östergötland samt utför en del högspecialiserad regionsjukvård i Sydöstra sjukvårdsregionen.

Nu söker vi anestesiläkare som vill bli en del av Dagkirurgin CKOC Linköping och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med stor variation av patienter och ingrepp. Lokalerna för Dagkirurgin CKOC Linköping är uppdaterade och moderniserade och invigdes under 2018. Inom verksamheten finns två operationssalar och en postoperativ del med fem sängplatser. Då enheten genomgått förändringar av verksamheten under 2018/2019, finns det stor utvecklingspotential att vidareutveckla verksamheten.

Här kan du läsa om vår karriärstege för läkare och även om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

I det kliniska arbetet som anestesiläkare inom dagkirurgin ingår bland annat sövning på sal, preoperativ anestesi bedömning och postoperativ arbete samt ledning/styrning. Utöver det kliniska arbetet är du med att utveckla verksamheten tillsammans med andra professioner på enheten.

För tjänsten ges stora möjlighet till samverkan mellan operationsarenorna inom regionen och har möjlig att bedriva och stimulera till forskning, utveckling och utbildning. Det finns möjligheten att påverka utformningen av tjänsten utifrån din kompetens- och sociala profil.

Arbetsgrupp

I rollen som anestesiläkare samarbetar du med specialistsjuksköterskor och undersköterskor som gemensamt arbetar tillsammans som ett team. De operatörer som kommer från de olika kirurgiska specialiteterna inkluderas i teamet då de arbetar hos oss.

Om dig

Du är specialistläkare inom anestesi- och intensivvård med erfarenhet inom yrket. Erfarenhet från dagkirurgisk verksamhet samt akademisk kompetens är meriterande. För tjänsten behöver du även kunna formulera dig i tal och skrift på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vår verksamhet ställer krav på att du är strukturerad, effektiv och flexibel. Då vi är ett team som månar om varandra ställer vi krav på god samarbetsförmåga och att du har en positiv inställning som bidrar till att upprätthålla en god arbetsmiljö. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Att du som anestesiläkare kan arbeta självständigt i din yrkesroll ser vi som självklart.

Ansökan och anställning

Vi erbjuder tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 40 timmars arbetsvecka fördelat på måndag till fredag. Viss jourtjänstgöring kan förekomma. 

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare vilket du hittar här. Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka.
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/441
Kontakt
  • Kim Berg, Verksamhetschef US, 010-1042134
Facklig företrädare
  • Bo Tillander, Östergötlands läkarförening, 010-1030934
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb