Söker du ett självständigt, varierande och utvecklade arbete som sjuksköterska?
Vill du arbeta i team med kompetenta, engagerade kollegor? Brinner du för palliativ vård, är en driven idéspruta som vill vara med och utveckla LAH i ett nytt format? Då är LAH i Finspång arbetsplatsen för dig!

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Här kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och även om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

LAH i Finspång är en enhet under utveckling och därför söker vi nu sjuksköterskor som vill vara en del av att bygga upp ett LAH med nytt koncept. Den nya utformningen innebär att vi behöver arbeta med att ta fram nya arbetssätt och du kommer därför ha stort inflytande i att utforma ditt framtida arbete.

Arbetet på LAH innebär möten med svårt sjuka människor i deras hemmiljö. Våra patienter har tumörsjukdomar och andra kroniska sjukdomstillstånd och behöver palliativ vård och medicinska insatser i hemmet. Vården bygger på den palliativa vårdens hörnstenar som symtomlindring, teamarbete, närståendestöd samt kommunikation och relation.

Vi lägger stor vikt vid teamarbete där alla professioners kompetens tas till vara och där vår samlade kompetens och erfarenhet är kärnan för vårdens utformning. Du erbjuds ett utvecklande jobb i en spännande organisation. På vår arbetsplats arbetar vi tillsammans för att ge våra patienter en god och säker vård. Vi vill att du ska ha en god arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid. Om du mår bra på jobbet, gör du också ett bättre jobb och ytterst blir det bättre bemötande och service för de vi är till för. Hos oss finns möjligheter att påverka och ha inflytande, i stort som smått. När vi gemensamt strävar efter att utveckla verksamheten skapas delaktighet och engagemang. Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid både vardagar och helger.

Arbetsgrupp

På enheten är vi idag en arbetsgrupp med både sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi har även ett tätt samarbete med andra professioner på närvårdskliniken, så som rehabpersonal och dietist.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska eller också specialistutbildad sjuksköterska. Yrkeserfarenhet som sjuksköterska är en önskan men vi välkomnar även nyexaminerade sjuksköterskor.

Vi söker dig som med glädje och engagemang vill utvecklas inom din profession och vara med och driva utvecklingen av LAH i Finspång. Tidigare erfarenheter av LAH-verksamheter är meriterande.

Eftersom du i arbetet kommer ha besök hos patienter över hela Finspångs Kommun, är B-körkort ett krav. Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Ansökan och anställning

På närvårdskliniken har vi ett nära samarbete mellan alla enheter och det finns därför också möjlighet att introduceras i nattorganisationen och på närvårdsavdelningen för en rotationstjänst. Du är välkommen att höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vår verksamhet, vi kan också träffas förutsättningslös där du har möjlighet att komma förbi och bekanta dig med vår verksamhet. Låter detta som ett arbete för dig? Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/398
Kontakt
  • Vårdenhetschef Anela Sipic, 010-1042144.
Facklig företrädare
  • Emma Persson, Vårdförbundet, 010-1043145.
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb