Är du en idéspruta som gillar att jobba i team och driva förändring?

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Hand- och plastikkirurgiska kliniken med brännskadecentrum har utveckling och förändring i sitt DNA - vi erbjuder goda möjligheter för dig att skapa både djup och bredd i din profession - flera av dina kommande kollegor har valt spetsområden, rotation inom kliniken eller forskning som en del av sitt arbetsliv hos oss. Kirurgisk omvårdnad är hjärtat och starten på din resa hos oss och det är bara början. Här kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och läs även gärna om dina förmåner hos oss.

Här kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och även om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Gillar du att utveckla och utvecklas kommer du att trivas hos oss! I vår spännande och föränderliga värld jobbar vi nära varandra i team, där alla yrkesgrupper bidrar och behövs. Vårt kirurgiska omvårdnadsuppdrag omfattar två NHVE-uppdrag; vård av svåra brännskador och könskorrigerande kirurgi, andra patientkategorier är svåra handskador, kirurgi vid hudcancer och vid trycksår. Vi finns där tillsammans för att bistå våra patienter och driva vården framåt.

Arbetsgrupp

På din blivande arbetsplats finns det både nyexaminerade och de som varit här i både 10, 20 år och ännu längre. Vi ser det som en styrka att ha de med erfarenhet som en stabil platå och kunskapsbank för de nyexaminerade och nyanställda. Överföring av kunskap är viktigt och det delas gärna med av både forskningsresultat och beprövade/empiriska metoder.

Om dig

Vi söker dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska eller som kommer att vara nyexaminerad till sommaren.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

För att trivas hos oss arbetar du strukturerat med dina uppgifter och kan initiativ för att lösa dem självständigt. Samtidigt kan du samarbeta med andra i de moment som kräver detta. Vi ser också att du har en förståelse för din roll i helheten och ser verksamhetens behov i sin helhet.

Ansökan och anställning

Vi arbetar med löpande urval och även intervjuer kommer ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/397
Kontakt
  • Vårdenhetschef Michael Max Svärd, +46725260290,michael.max.svard@regionostergotland.
Facklig företrädare
  • Malin Hallström, vårdförbundet, malin.hallstrom@regionostergotland.se
  • Tove Andersson, Vårdförbundet, tove.k.andersson@regionostergotland.se
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-07-07
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb