Vill du jobba i välanpassade lokaler tillsammans med engagerade kollegor?

Vårt erbjudande

Vi är en del av Region Östergötlands Primärvårdscentrum tillsammans med 32 andra regiondrivna vårdcentraler. Vårdcentralen ligger lättillgängligt i stadsdelen Hageby med goda förbindelser till resten av Norrköping och har idag cirka 16 000 listade patienter. Vi har välfungerande, välutrustade och trivsamma lokaler, samt ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och bedriver en bred primärvårdsverksamhet. Vi är stolta över att ha en områdesprofil som präglas av mångfald där vi möter patienter i alla åldrar med många olika behov av vård. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, sjuksköterskemottagning, äldrevårdsmottagning, hälsogrupper, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietistkompetens, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för några äldreboenden samt hemsjukvård i listningsområde. Vi bedriver också en av tre utbildningsmottagningar i Region Östergötland på vår vårdcentral. Där vänder vi oss till läkare med utländsk utbildning som behöver provtjänstgöring/praktisk tjänstgöring för svensk läkarlegitimation. Vi är cirka 80 medarbetare som trivs tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Här arbetar vi tillsammans med samarbete och respekt för varandras kompetens, vårt mål är ett arbetsklimat där alla ska ha omväxlande arbetsuppgifter och kunna utvecklas i sin yrkesroll.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två stycken specialistläkare i allmänmedicin till vår läkarmottagning.
På Vårdcentralen Cityhälsan Söder får du ett omväxlande och stimulerande arbete med läkarmottagning, barnhälsovård, hemsjukvård och äldreboenden.
Handledning av studenter och utbildningsläkare är en viktig del av arbetet, likaså engagemang i vårdcentralens utvecklings- och kvalitetsarbete. Vårdcentralens läkare deltar även i primär- och bakjoursuppdrag för den östra länsdelen under jourtid.
Vi erbjuder dig stor delaktighet och inflytande på schemaläggning där omfattningen och fördelningen av arbetsuppgifter kan utformas utifrån ditt individuella intresse och behov. För oss är det självklart med den nya tidens möjligheter att arbeta digitalt och på distans även för medarbetare på vårdcentral.

Arbetsgrupp

Vår främsta styrka är vi har alla specialistkompetenser som behövs för att klara vårt uppdrag. Vi har de som arbetat här länge men också de som har kommit till oss senare tid vilket är en styrka för arbetsgruppen. Vi jobbar tillsammans för att utveckla verksamheten och skapar goda relationer oavsett yrkesroll för patienternas bästa. Vi ser det som viktigt att ha erfarenhetsutbyte, omvärldsspaning och att det finns tid och utrymme för kompetensutveckling internt.

Om dig

Kravet för tjänsterna är att du är specialist i allmänmedicin eller angränsande specialitet såsom internmedicin, geriatrik eller barnmedicin med ett intresse för allmänmedicin som arbetsgivaren prövar likvärdig. Du har svensk läkarlegitimation (bifogas ansökan), specialistbevis samt svenska språkkunskaper motsvarande nivå Svenska C1. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande.

Vi ser gärna att du har språkkunskaper i andra språk då hälften av befolkningsunderlaget för vårdcentralen är utlandsfödda.

För att trivas och passa in hos oss är dina personliga egenskaper viktiga.
Du är trygg i din professionella roll, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har stort engagemang för det allmänmedicinska arbetssättet. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ett positivt och professionellt förhållningssätt där ni arbetar i team och löser utmaningar tillsammans. . Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete
Vi arbetar nära varandra och behöver ha en god kommunikation för att lyckas lösa de uppgifter vi möter i vardagen. Därmed passar tjänsten dig som trivs med samarbete och är lyhörd samt kommunikativ till både kollegor, andra verksamheter, patienter och deras anhöriga.

Ansökan och anställning

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare vilket du hittar här. Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde juni 2024
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/382
Kontakt
  • Monika Haakenstad Wilhelmsson, 010-1044397.
Facklig företrädare
  • Angelica Staff, Läkarföreningen, angelica.staff@regionostergotland.se
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb