Resurs och Kompetens

Omväxlingen, friheten och möjligheten till att både utveckla och utvecklas

….. är de vanligaste orden som lyfts när våra medarbetare beskriver det bästa med att arbeta på Resurs och kompetens.

Resurs och Kompetens är Region Östergötlands interna bemanningsorganisation. Verksamheten är länsövergripande och består av fast anställda sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och studentmedarbetare. Tillsammans arbetar vi främst för att ersätta ordinarie medarbetare vid korttidsfrånvaro.

Vårt erbjudande

Vi är en verksamhet i ständig utveckling – här kommer du både utveckla och utvecklas. Att arbeta som sjuksköterska inom Resurs och Kompetens innebär att du styr ditt schema tillsammans med att du lär dig mycket och utvecklas eftersom du kommer att arbeta i olika situationer och sätta dig in i hur olika arbetsplatser och arbetssätt fungerar. För din flexibilitet, kompetens och vilja att varva arbete mellan flera olika enheter erbjuder vi dig ett lönetillägg.

Arbetsbeskrivning

Resurs och kompetens fungerar som ett internt bemanningsföretag. Skillnaden är att du är anställd av Region Östergötland och har samma trygghet och förmåner som övriga medarbetare samtidigt som du har en närvarande chef. Ditt uppdrag är att täcka frånvaro på de avdelningar på sjukhuset som du är inskolad på. De flesta av våra medarbetare arbetar mot 10-15 enheter främst inom 24/7-verksamhet men det kan även bli aktuellt inom primärvård och mottagningar.

Eftersom vi tror att kompetens och säker vård är grunden till en trygg arbetsmiljö, lägger vi fokus vid såväl introduktion som kontinuerlig kompetensutveckling. Som nyanställd får du introduktion som är anpassad efter din bakgrund och erfarenhet.  

Vi är måna om att din arbetstid ska vara i balans med resten av ditt liv. Därför har du stor möjlighet att påverka ditt schema och själv anpassa hur många procent du jobbar. Vi arbetar med årsarbetstid och hos oss innebär det att du själv fördelar ut din tillgängliga tid över året. Våra medarbetare arbetar vardagar och helgdagar samt kväll och natt.

Om dig

För att arbeta som sjuksköterska inom Resurs och kompetens krävs det att du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. För att vi ska kunna erbjuda våra patienter en god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare kan kommunicera på svenska i tal och i skrift.

Våra förväntningar på dig är att du gör det bästa du kan utifrån din kunskap och förmåga, och att alltid ha fokus på det vi finns till för – våra patienter och kunder. Då du kommer att arbeta inom ett flertal verksamheter behöver du också vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Här kommer du att få användning för din naturliga förmåga att kommunicera och skapa bra samarbeten. Vi tror att du kan bidra med ny kunskap och nya infallsvinklar i Region Östergötlands verksamheter därför ser vi gärna att du, när du kommit in i arbetet, delar med dig av din erfarenhet och kunskap till kollegor och mellan arbetsplatser.

Ansökan och anställning

Du kommer att ha din anställning i Resurs och kompetens men arbeta på olika enheter.

Vi välkomnar dina ansökningshandlingar HÄR

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Grundlön enligt överenskommelse samt tillägg.
Ort Motala
Län Östergötlands län
Land Sverige
Kontakt
  • Enhetschef Centrala och väster, Ellinor Ström, 010-1037396,Ellinor.Strom@regionostergotland.se
  • Enhetschef Öster, Elin Knutsson, 010-1042065,Elin.Knutsson@regionostergotland.se
  • Framtida kollega, Malika Jessen, Malika.Jessen@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Sarah Aronsson, Sarah.Aronsson@regionostergotland.se
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb