Kom och arbeta tillsammans med oss på avdelning B165. Inom vår klinik bedrivs både basal och högspecialiserad vård för östgötar samt utomlänspatienter. Vi tar emot akuta öron- näs- och halspatienter under kvällar, nätter och helgdagar.

Vårt erbjudande

Hos oss får du en individanpassad introduktion med mentorskap från en erfaren kollega för att du som medarbetare ska känna dig trygg. Du kommer ges möjlighet att gå bredvid några av de olika yrkesgrupperna inom vår klinik. En möjlighet till kompetenshöjning finns genom att rotera mellan avdelning och mottagning.

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Läs gärna om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss kommer du att få arbeta i många olika områden inom Öron-Näsa halskliniken (ÖNH) specialiteten, så som öron- , tumör-, lambå- och skallbas kirurgi. Du kommer få möta patienter med yrsel, näsblödning, munhålsproblematik och förträngningar i esofagus. I ditt arbete kommer du bland annat ansvara för patienter som har trakeostomi och/eller larynxtub. Du ansvarar för daglig planering kring patienten tillsammans med ditt team. Arbetet sker utifrån QSEN kärnkompetenser som personcentrerad vård, evidensbaserad vård, samverkan i team, säker vård, förbättringskunskap för kompetensutveckling och informatik. Du behöver känna dig bekväm med att akuta situationer kan uppstå och omprioriteringar kan behöva göras efter behov.
Under kvällar nätter och helger har du ett ansvar för telefonrådgivning.

Arbetsgrupp

Vår arbetsgrupp består av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, logoped, fysioterapeut, kurator och dietist. Inom vår klinik finns ÖNH mottagning, logopedi, hörselvård, tolkenhet, sekretariat.
Vi har verksamhet på våra sjukhus i Linköping, Norrköping och Motala.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller beräknas ha slutfört din sjuksköterskeutbildning senast datum för tillträde till tjänsten.

Erfarenhet av larynxtub och track är värdefullt.

För att trivas och passa in hos oss är dina personliga egenskaper viktiga.
Till denna tjänst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga med dina kollegor, kan leda ditt team strukturerat med en tydlig kommunikation. Du är lyhörd till både kollegor, patienter och anhöriga.

Vi söker dig som har lätt för att arbeta självständigt och samarbetar bra med andra människor. Du skapar engagemang och delaktighet. Du har även förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du behöver också kunna hantera olika IT system

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/276
Kontakt
  • Vårdenhetschef Ulrika Karlsson, 010-1032753.
Facklig företrädare
  • Helena Berlin, Vårdförbundet, helena.berlin@regionostergotland.se
Publicerat 2024-03-17
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb