ELSA står för enheten legitimerad sjuksköterska i allmäntjänstgöring. Vården är mångfacetterad och som nyutexaminerad kan det vara svårt att veta vilken typ av vård du vill arbeta med och var du hör hemma. Som legitimerad sjuksköterska i ELSA får du en möjlighet att bredda dina erfarenheter och kunskaper.

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling och rotation, vilket skapar variation i din vardag. Vi är ett universitetssjukhus som ger möjlighet till både bredd och specialisering. Vi ser mycket positivt på fortbildning och kurser av värde för din och klinikens utveckling. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och ny teknik integreras i arbetet. Vi har en modern maskinpark och framåtsträvande miljö där vi alltid har patienten i fokus.

Här kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning 

Nu söker vi dig som är intresserad av att bli en av oss i ELSA. Vi finns på lasarettet i Motala, universitetssjukhuset i Linköping, vrinnevisjukhuset i Norrköping och inom primärvården.

Din allmäntjänstgöring utformar vi tillsammans efter din erfarenhet, kompetens och intresse. Varje block är 6-12 månader. Vi rekommenderar alltid vissa basblock för dig som nyutexaminerad sjuksköterska innan du gör block på de mera specialiserade enheterna. Eftersom vi tror att kompetens och säker vård är grunden till trygg arbetsmiljö. Du får en grundlig introduktion, en individuell planering av dina block och en mentor på varje enhet som ser till att ge dig den stöttning och vägledning du behöver. En gång i månaden är det gemensamma utbildningstillfällen som är framtagna efter behov.

När du har uppnått den kunskap och erfarenhet du önskade fortsätter du som tillsvidareanställd i den verksamhet som har den vårdinriktning du känner passar dig bäst. Välkommen till en nära och personlig arbetsplats, där du snabbt blir en i gänget och får goda förutsättningar att utvecklas.

Vägen framåt är din!

Om dig

Legitimerad sjuksköterska, med eller utan erfarenhet.

Precis som vi som arbetar på ELSA idag är du en person som gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap till kollegor och mellan arbetsplatser. Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anpassar dig lätt till nya omständigheter. För att trivas inom ELSA är det viktigt att du är en ansvarsfull och trygg person, med god förmåga att arbeta självständigt och i team.

Ansökan och anställning

Efter dina fyra första genomförda block sker ett visst lönepåslag (en blockpeng).

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Använd gärna CV-mallen som du hittar där du fyller i dina kontaktuppgifter. Fyll i dokumentet och ladda upp det som en bilaga. Din tidigare erfarenhet kan påverka din lönesättning, så var noga med omfattning och antal år/månader per tjänst, så att du erbjuds rätt lön vid eventuell anställning. Väljer du att bifoga eget CV istället, se till att informationen framgår lika tydligt där. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ospecificerad arbetsort
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2024/231
Kontakt
  • Enhetschef Ewa Odhe, eva.odhe@regionostergotland.se,010-1033137
Facklig företrädare
  • Alicia Cederberg, Vårdförbundet, alicia.cederberg@regionostergotland.se
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb