Vårdcentralen Finspång

Kom och jobba som ST-läkare på Vårdcentralen Finspång!

Detta är tjänsten för dig som söker möjligheten att forma din egen utveckling och arbete! 

Välkommen till Finspång! Vårdcentralen i Finspång tillhör Primärvårdscentrum (PVC). Vårdcentralen har idag cirka 21 000 listade patienter och vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats genom att främja en arbetsmiljö som ger balans mellan arbete och fritid. Inom verksamheten i Finspång, Vårdcentrum Finspång, finns bland annat primärvård och en distriktssköterskemottagning, egen jourmottagning, laboratorium med utbyggd service, närsjukvårdsklinik, LAH och rehaborganisation med bland annat fysioterapeuter och arbetsterapeuter i samma hus. Totalt består verksamheten av cirka 200 medarbetare i många olika befattningar. Kännetecknande för verksamheten är god samverkan mellan enheterna och olika yrkesgrupper. Vi har också ett nära samarbete med Finspångs kommun gällande framförallt hemsjukvård för våra gemensamma invånare Region Östergötlands ST-utbildning i allmänmedicin organiseras av Allmänmedicinskt utbildningscentrum AMC (klicka på länken), där studierektorer och utbildningssekreterare samordnar sidoutbildningar, ordnar kurser och utbildningar och deltar i utformandet av ST-läkarens utbildningsplan. 

Region Östergötland har också ett specialistövergripande ST-kansli, som arrangerar ST-utbildningar för alla specialiteter, läs mer om ST-kansliet (klicka på länken).

Arbetsbeskrivning

Läkargruppen på Vårdcentralen i Finspång är väl samarbetad och har strukturerade mötestider. Vi prioriterar våra läkarmöten för utveckling, förnyelse och medicinska frågor vilka också är viktiga aspekter för den sociala delen i läkargruppen. För oss är det av högsta vikt med en rimlig arbetsmiljö, tydlig ansvarsfördelning och flexibilitet gällande schema. I tjänsten ingår klinisk verksamhet med mottagning, barnavårdcentral, äldreboenden, jourarbete (kväll/helg) samt andra för tjänsten sedvanliga arbetsuppgifter. Tillsammans med övriga medarbetare på arbetsplatsen deltar du i verksamhets- och kvalitetsarbete. Vidare arbetar nära med övriga professioner på vårdcentralen samt har ett tätt samarbete med husets rehaborganisation och klinikverksamhet. Goda möjligheter till utvecklingstid inom arbetstid finns.

Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan tillämpas. Lönesättning efter individuell överenskommelse. 

Urval kommer att ske löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis och legitimation med din ansökan.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad läkare och innehar läkarlegitimation utfärdad av Socialstyrelsen, samt svenska språkkunskaper motsvarande dokumenterad nivå C1, då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat. Du har genomfört AT eller har godkänd Baskompetens enligt BT.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vi vill att du är prestigelös och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/282
Kontakt
  • Verksamhetschef Sofia Holmlund, sofia.holmlund@regionostergotland.se
  • Studierektor för ST-läkare Irina Al, irina.al@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Sladjana Hristova, Läkarförbundet, sladjana.hristova@regionostergotland.se
Publicerat 2023-02-02
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb