Röntgenkliniken Motala

Vi är ett 60-tal medarbetare som arbetar tillsammans mot den gemensamma visionen att alltid ha patientens bästa i fokus. Vi erbjuder en adekvat bild- och funktionsmedicinsk diagnostik och behandling i rätt tid med hög kvalitet och patientsäkerhet. Vi strävar ständigt efter att ta till vara på den breda kompetens och vilja som finns i medarbetargruppen, uppmuntra och erbjuda möjlighet till delaktighet och utveckling för alla.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till delaktighet. På vår arbetsplats arbetar du tillsammans med undersköterskor, vårdadministratörer och radiologer vilket skapar ett bra team där alla bidrar med sin kunskap och erfarenhet. Du kommer att rotera mellan avdelningens olika modaliteter som består av magnetkamera, datortomograf, skelett labb, genomlysning med möjlighet till fördjupning efter intresse och önskemål. Vi har dygnet runt verksamhet för att på bästa sätt tillmötesgå vår efterfrågan. I tjänsten ingår att jobba dag, kväll samt helgtjänstgöring. Under natten har vi sovande jour intill arbetsplatsen. Din arbetsplats är på Röntgenkliniken Lasarettet i Motala.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad röntgensjuksköterska, erfarenhet är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. Du arbetar mot verksamhetens mål, har god samarbetsförmåga och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Lön enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Motala
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1136
Kontakt
  • Enhetschef Linn Ekman, 010-1047582
Facklig företrädare
  • Mathilda Ström, Vårdförbundet, 010-1047229.
Publicerat 2023-04-06
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb