Närvårdskliniken Finspång

Vill du bli vår nya kollega? Vårdcentrum Finspångs verksamhet är god samverkan mellan enheterna och olika yrkesgrupper. Det nära samarbetet med Finspångs kommun berör framförallt hemsjukvård för våra gemensamma invånare. Vi finns belägna i nybyggda lokaler i centrala Finspång.

Vårt erbjudande

I Vårdcentrum Finspång har vi samlat resurser för en trygg, nära och god hälso- och sjukvård i samverkan med Finspångs kommun. Vårdcentrum Finspång tillhör Primärvårdscentrum (PVC) och innefattar vårdcentral med BVC, distriktssköterskemottagning, laboratorium och egen jour-mottagning. Närvårdskliniken, som bedriver verksamhet 24/7 innefattar LAH, närvårdsavdelning och intensivrehabiliteringsavdelning samt en egen rehaborganisation. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats genom att främja en arbetsmiljö som ger balans mellan arbete och fritid. Hela verksamheten består av drygt 230 medarbetare i olika befattningar. Kännetecknande för 

Här kan du läsa om vår karriärstege för sjuksköterskor och även om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

På närvårdsklinikens nattorganisation arbetar vi utifrån ett personcentrerat synsätt och lägger stor vikt vid teamarbete där alla professioners kompetens tas till vara och där vår samlade kompetens och erfarenhet är kärnan för vårdens utformning. Du erbjuds ett utvecklande jobb i en spännande organisation. På vår arbetsplats arbetar vi tillsammans för att ge våra patienter en god och säker vård. Vi vill att du ska ha en god arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid. Hos oss finns möjligheter att påverka och ha inflytande, i stort som smått. När vi gemensamt strävar efter att utveckla verksamheten skapas delaktighet och engagemang.

Arbetsgrupp

Vi är ett team med sjuksköterskor och undersköterskor som tar ansvar för de inneliggande patienterna på närvårdsavdelningen med 14 vårdplatser, Rehabmedicinska avdelningen med 8 vårdplatser samt patienter i lasarettsansluten hemsjukvård (LAH) och kommunal hemsjukvård. När du jobbar hos oss som sjuksköterska jobbar du varje pass tillsammans med en till sjuksköterska och ni delar på ansvaret för patienterna. En av er har ansvar för patienterna som ligger inne på närvårdsavdelningen och rehabmedicinska avdelningen och den andra ansvarar för LAH-patienterna och patienterna ute i den kommunala hemsjukvården. Du har alltid stöd av en jourläkare om behovet uppstår.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi söker dig som med glädje och engagemang vill utvecklas inom din profession och vara med och utveckla även vår enhet. Yrkeserfarenhet som sjuksköterska är en önskan men vi välkomnar även nyexaminerade sjuksköterskor.

Eftersom du i arbetet kommer ha besök hos patienter över hela Finspångs Kommun, är B-körkort ett krav. Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Som person är du flexibel, strukturerad, har god samarbetsförmåga och goda sociala färdigheter. Du är nyfiken, har en personlig mognad och en empatisk förmåga. Du har ett förhållningssätt där patienten är i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du är rätt person i vår verksamhet.

Ansökan och anställning

På närvårdskliniken har vi ett nära samarbete mellan alla enheter och det finns därför också möjlighet att introduceras i nattorganisationen och på närvårdsavdelningen för en rotationstjänst. Du är välkommen att höra av dig till oss så kan vi berätta mer om vår verksamhet, vi kan också träffas förutsättningslös där du har möjlighet att komma förbi och bekanta dig med vår verksamhet. Låter detta som ett arbete för dig? Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/399
Kontakt
  • Vårdenhetschef Anela Sipic, 010-1042144.
Facklig företrädare
  • Emma Persson, Vårdförbundet, 010-1043145.
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb