Är du intresserad av pre- och postoperativ vård? Hos oss kommer du att bli en del av en härlig arbetsgrupp som trivs ihop, är trygga med varandra och har kul på jobbet.

Vårt erbjudande

För livet framåt. Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Därför erbjuder vi unika möjligheter till vidare lärande och satsar på moderna miljöer med effektiva system och verktyg. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsättningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Ortopedkliniken på vrinnevisjukhuset i Norrköping är en del av CKOC, Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård inom Region Östergötland. Ortopedkliniken består av en vårdavdelning med 28 vårdplatser, öppenvårdsmottagning och rehabiliteringsenhet. Vårdavdelningen har både ett akut och ett elektivt flöde och här vårdas patienter från 18 år. Vi prioriterar patienten, patientsäkerheten och arbetsmiljön. Förbättringsarbete är en del av vår vardag. Vi har en välbemannad verksamhet som har en strukturerad och omtyckt schemamodell som främjar återhämtning vid rotationstjänstgöring.

Här kan du läsa om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska kommer dina arbetsuppgifter att vara pre och postoperativ vård på klinikens vårdavdelning. Optimering, mobilisering och allmän omvårdnad är fokusområden. Inläggningar av patienter sker dygnet runt och i samarbete med ortopedjour.

Arbetsgrupp

Du arbetar i team och det är viktigt att du ser din del i att arbetsgruppen fungerar och utvecklas. Dagtid jobbar man 1-2 sjuksköterskor och 1-2 undersköterskor per vårdlag om 6-7 patienter. Vi har utökat bemanningen på natten och man jobbar 2-3 sjuksköterskor och 3 eller 4 undersköterskor beroende på beläggning. Vårdkoordinator och social samordnare styr våra flöden.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av ortopedi, men det är inget krav. Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Du har god samarbetsförmåga, är lugn, stabil och patientfokuserad. Du ser möjligheten i förändringar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Då du arbetar i ständig dialog med patienter och kollegor är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/333
Kontakt
  • Vårdenhetschef Annika Karlaryd, annika.karlaryd@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Elin Hammarlund, Vårdförbundet, 010-1043109.
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb