Vårdcentralen Sandbyhov är en del av Primärvårdscentrum inom Region Östergötland. Vi ligger i den norra delen av Norrköping och vårt upptagningsområde består av både innerstads- och villabebyggelse med ett brett medicinskt underlag. Vårdcentralen har drygt 15 800 personer listade.Det finns cirka 50 medarbetare inom olika professioner. Verksamheten inkluderar läkarmottagning, sjuksköterskemottagningar, banhälsovård, dietist, samtalsresurs, dietist, samtalsresurs och rehab-koordinator. Våra läkare ansvarar för äldreboende, hemsjukvård och ingår i primärvårdens gemensamma jourverksamhet.Vi har en mycket god stämning i arbetsgruppen, trivs och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i vår arbetsgrupp och vara delaktig i att driva verksamheten framåt.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som vårdadministratör arbetar du på ett rullande schema där du tillsammans med dina kollegor delar på ansvaret för journalskrivning, administrativa uppgifter, akutfunktion samt att byta av i receptionen. Du samarbetar även med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen och tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Utöver dessa arbetsuppgifter finns flera möjliga ansvarsområden som anpassas efter intresse och verksamhetens behov.

Vi anpassar din introduktion efter din erfarenhet och dina behov, för att du ska bli trygg i din yrkesroll. #LI-Onsite

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad vårdadministratör. Erfarenhet av primärvård, Cosmic och andra relevanta IT-system i Region Östergötland är meriterande. Vidare behärskar du svenska språket i tal och skrift, motsvarande C1-nivå.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en hög grad av personlig mognad. Du har god samarbetsförmåga men är också självständig i ditt sätt att arbeta. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är en problemlösare både ensam och tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1260
Kontakt
  • Verksamhetschef Eva Hagberg, 010-1044440.
Facklig företrädare
  • Margareta Engvall, Vision, margareta.engvall@regionostergotland.se
Publicerat 2023-06-30
Sista ansökningsdag 2023-08-06

Tillbaka till lediga jobb