Habiliteringen är en länsövergripande klinik med verksamhet i Norrköping, Linköping och Motala. Vi är cirka 130 medarbetare.

Vi är en specialiserad verksamhet som erbjuder habiliteringsinsatser till barn, ungdomar och vuxna och deras anhöriga och nätverk. Inom habiliteringen arbetar vi teambaserat i multiprofessionella team utifrån ålder och funktionsnedsättning. Våra målgrupper är huvudsakligen individer med intellektuell funktionedsättning, autism och rörelsenedsättningar. Habiliteringsinsatserna utgör ett kvalitativt komplement till hälso- och sjukvårdens övriga insatser och samhällets generella stöd. I Norrköping har vi 3 team, 2 riktade till barn och 1 mot vuxna. Insatserna består av utredning, bedömning, behandling samt råd och stöd.

Vi erbjuder dig:
• En arbetsplats med stora möjligheter att forma sin egen roll utifrån kompetens och intresse.
• Mentorskap inom professionen.
• Regelbunden yrkeshandledning.
• Kompetenta och engagerade kollegor.
• Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete.
• Friskvårdsbidrag och flextidsavtal.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad logoped till ett av barnteamen i Norrköping med fokus på små barn med autism.
Hos oss kommer du att vara en del av ett multiprofessionellt team och ha både teamgemensamma och individuella besök. Du kommer att möta barn samt deras familj och nätverk i olika miljöer. Som logoped i teamet har du som arbetsuppgift att arbeta med interventioner inom autismområdet vilket innebär att utreda tal, språk, kommunikation, röst, oralmotorik och ätande. Rådgivning om alternativa kommunikativa strategier, förskriva kommunikationshjälpmedel samt skapa material och träningsprogram för tal, språk, kommunikation, röst, oralmotorik.
Du gör både individuella bedömningar, har besök tillsammans med andra yrkesprofessioner. I samarbete med andra teammedlemmar ger du även information, handledning och utbildning till personer i barnets närmiljö. #LI-Onsite 

Utbildning och erfarenhet

Legitimerad logoped med några års yrkeserfarenhet som logoped och kompetens av interventioner för barn med autism, Utbildning och erfarenhet inom Tillämpad beteende analys (TBA) är meriterande. 

Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättning och av teamarbete är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du har en naturlig förmåga att kommunicera och skapa bra samarbeten med olika professioner. Du är flexibel, ser möjligheterna i förändringar och har en positiv inställning. Ditt arbetssätt kännetecknas av en god kvalitet samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning


Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart det är möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 September 2022
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1249
Kontakt
  • Enhetschef, Linda Alexandersson, 010-1044482.
Facklig företrädare
  • Amanda Kennmark, SACO, 010-1045167.
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb