Vi söker nu dig som är ortodontiassistent eller tandsköterska för arbete inom specialiteten ortodonti. Tillsammans med specialisttandläkare kommer att du att behandla barn och unga i behov av specialisttandvård. För dig som är tandsköterska kan det på längre sikt bli aktuellt med vidareutbildning till ortodontiassistent. Väljer du att bli en av oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Vårt erbjudande

Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Vi bedriver utvecklingsarbeten och omformar våra arbetssätt för att klara framtidens krav på tandvården, samtidigt som vi själva får en hållbar arbetsmiljö och ett yrke där vi kan utvecklas hela livet.

Vi har ett tjugotal allmäntandvårdskliniker med varierande vårdpanorama och bedriver länsövergripande specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Vi arbetar aktivt med forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling.

Genom ett riktigt nära samarbete inom och mellan specialist- och allmäntandvården stöttar och lär vi av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig.

Läs gärna om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon, i Linköping kan även receptionsarbete förekomma. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor. 

Arbetsgrupp

Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala vilket innebär att det förekommer arbete på alla tre klinikerna. Det ger en chans till både utbyte av erfarenheter och lärande. Våra medarbetare är specialisttandläkare, ortodontiassistenter, specialisttandsköterskor, tandsköterskor, tandtekniker, tandhygienister och vårdadministratörer. Totalt arbetar ca 60 personer hos oss, varav 25 på kliniken i Norrköping och 30 på kliniken i Linköping samt 5 personer i Motala. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår vardag.

Om dig

Du är utbildad tandsköterska eller ortodontiassistent och vi ser gärna att du har något års arbetserfarenhet av arbete inom allmän- eller specialisttandvård men det är inget krav. Det är en fördel om du tidigare arbetat med barn och unga. Eftersom du ska kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping och Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/436
Kontakt
  • Henrita Bergman Thyr, Vårdenhetschef Norrköping, 010-1042987
  • Ewa Kapellner, Vårdenhetschef Linköping, 010-1038837
Facklig företrädare
  • Lotta Dahl, Vision, 010-1032396
Publicerat 2024-05-05
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb