Barn- och ungdomskliniken VIN

Nu har du som är intresserad av att lära sig mer om barnsjukvård chansen att söka vårt nystartade allmäntjänstgöringsprogram (AT) för sjuksköterskor på barnkliniken på vrinnevisjukhuset. Det här är en möjlighet att som nyanställd sjuksköterska få delta i ett rotationsprogram hos oss där du får lära dig flera av våra enheters specifika arbetsuppgifter. Det här en möjlighet att fördjupa dina kunskaper och få specialistkunskap i omvårdnad inom barnsjukvården. Programmet startar under hösten 2023 och du kommer vara på enheterna neonatalavdelningen, barnavdelning 15 och barnakuten. Ta chansen att söka till vårt allmäntjänstgöringsprogram som ger möjlighet till karriärväg för sjuksköterskor!

Läs gärna mer om kliniken och dess fantastiska medarbetare här.

Arbetsbeskrivning

Rotationen kommer att ske i perioder där du arbetar 6 månader i taget på varje enhet. Allmäntjänstgöringen pågår under drygt 2 år, vilket gör att du kommer att arbeta på 3 enheter inom barnkliniken. Sedvanlig inskolning på respektive enhet ingår samt att du ingår i ett särskilt utbildningsprogram. Utbildningsprogrammet innehåller ett tillfälle i månaden med föreläsning/grupparbete och praktisk färdighetsträning som utsedda mentorer håller i. Mentorerna är erfarna sjuksköterskor/undersköterskor från alla delar av barnkliniken.

För dig som är nyutexaminerad erbjuds du en yrkesintroduktion som du kan läsa mer om här.

Läs gärna mer om din karriärväg som sjuksköterska här. 

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska med eller utan tidigare yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett intresse av att utveckla och fördjupa dina kunskaper om olika specialiteter inom barnsjukvården. Vidare bidrar du med att sprida kunskap om omvårdnadsrutiner och arbetar för en jämlik vård. God svenska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Du som söker till oss tar ansvar för dina uppgifter och har lätt att ändra fokus vid ändrade omständigheter. Du samarbetar lätt med andra kollegor samtidigt som du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Vidare lyssnar du engagerat och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Ansökan och anställning

Vi erbjuder tillsvidareanställning med rotation. Du är anställd på en enhet på barnkliniken och tjänstgör sedan i block på övriga enheter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/928
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Catrin Strömstedt, catrin.stromstedt@regionostergotland.se
  • Vårdenhetschef, Ida Janse, ida.janse@regionostergotland.se
  • Vårdenhetschef, Li Sundberg, li.sundberg@regionostergotland.se
Publicerat 2023-07-03
Sista ansökningsdag 2023-09-17

Tillbaka till lediga jobb