Vårdcentralen Finspång

Välkommen till Finspång! Vårdcentralen i Finspång tillhör Primärvårdscentrum (PVC). Vårdcentralen har idag cirka 21 000 listade patienter och vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats genom att främja en arbetsmiljö som ger balans mellan arbete och fritid. Inom verksamheten i Finspång, Vårdcentrum Finspång, finns primärvård och en distriktssköterske-mottagning, egen jourmottagning, laboratorium med utbyggd service, närsjukvårdsklinik, LAH och rehaborganisation med bland annat fysioterapeuter och arbetsterapeuter i samma hus. Totalt består verksamheten av cirka 200 medarbetare i många olika befattningar. Kännetecknande för verksamheten är god samverkan mellan enheterna och olika yrkesgrupper. Vi har också ett nära samarbete med Finspångs kommun gällande framförallt hemsjukvård för våra gemensamma invånare.

Arbetsbeskrivning

Läkargruppen på Vårdcentralen i Finspång är väl samarbetad och har strukturerade mötestider. Vi prioriterar våra läkarmöten för utveckling, förnyelse och medicinska frågor vilka också är viktiga aspekter för den sociala delen i läkargruppen. För oss är det av högsta vikt med en rimlig arbetsmiljö, tydlig ansvarsfördelning och flexibilitet gällande schema. I tjänsten ingår klinisk verksamhet med mottagning, barnavårdcentral, äldreboenden, jourarbete klockan 08.00-21.00 exklusive nattjänstgöring samt andra för tjänsten sedvanliga arbetsuppgifter. Det ingår även handledning av studenter och utbildningsläkare. Tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen deltar du i verksamhets- och kvalitetsarbete. Vidare arbetar vi i multiprofessionella team. Goda möjligheter till utvecklingstid inom arbetstid finns.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. Lönesättning efter individuell överenskommelse. Tjänsten kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.


Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad läkare. För oss är det viktigt att du har ett intresse för allmänmedicin. Du har svensk läkarlegitimation (bifogas ansökan) samt svenska språkkunskaper motsvarande nivå Svenska C1.

Personliga egenskaper

På vårdcentralen har vi högt i tak och ett gott kollegialt samarbete. Det finns en stor bredd i våra läkares ursprung och erfarenhet och vi tror att du som söker tjänsten är stabil person och trygg i din yrkesroll. Du förblir motiverad och behåller ett positivt synsätt trots ett högt arbetstempo. Att samarbeta ser du som en självklarhet samt att bidra till ett gott klimat bland dina kollegor på avdelningen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/287
Kontakt
  • Verksamhetschef Sofia Holmlund, sofia.holmlund@regionostergotland.se
  • Medicinskt ansvarig läkare Ulrika Stenhammar, ulrika.stenhammar@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Sladjana Hristova, Läkarförbundet, sladjana.hristova@regionostergotland.se
Publicerat 2023-02-02
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb