Vårdcentralen Ekholmen ligger i södra delen av Linköping och ansvarar för medborgarna i både stad - och landsbygd. Vi har idag ungefär 21 000 listade personer. Befolkningen är åldersmässigt och socioekonomiskt blandad. Området är mycket expansivt med en stor pågående nybyggnation och inflyttning med en yngre befolkning, men också delar runt Ekholmens centrum med äldre population. Vi samarbetar nära och bra med den kommunala hemsjukvården i området.

Vårdcentralen är välbemannad med specialister i allmänmedicin, läkare under utbildning, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, kurator, psykologer, rehabsamordnare, dietist, fotvårdsspecialist samt har tillgång till ett välutrustat laboratorium. Vi har en välfungerande diabetesteamverksamhet, astma/KOL-mottagning och en mycket omtyckt familjecentral där BVC, Linköping kommun med Råd och stöd och öppen förskola samverkar för familjernas helhet.

Vårdcentralen Ekholmen är en akademisk vårdcentral inom Primärvårdscentrum med särskilt fokus på forskning och undervisning. Vi ser positivt på viljan att förändra och vara delaktig i förbättrings-arbeten. Vi arbetar för telemedicinska - och digitala lösningar. Vi vill vara med i framtiden och vi vill ha roligt tillsammans.

Vi vill nu utöka vårt kompetenta medarbetarteam. Vill du bli en del av en vårdcentral som bedriver medicinsk vård med hög kvalité och där vi tillsammans arbetar för patientens bästa? Vill du vara en del av en verksamhet som strävar efter kontinuitet och ansvar över tid?

Varmt välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande, omväxlande och självständigt arbete innehållande mottagningsarbete, rådgivning via telefon eller chatt samt omhändertagande av direktsökande patienter. Vårt uppdrag är brett och du möter patienter i alla åldrar. Vi har ett gott arbetsklimat och är måna om att jobba tillsammans för våra patienters bästa. Här finns alltid en erfaren kollega att fråga. Du får en god introduktion till primärvårdens uppdrag och handledningsstöd i kliniska mottagningsarbetet samt telefonrådgivningen fortlöpande. Stora möjligheter till kompetensutveckling och specialiseringen inom verksamhetens områden finns. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag, dagtid. Möjlighet till distansarbete del av tid om så önskas.

 

Utbildning och erfarenhet

Du är distriktsköterska eller legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du arbeta några år som sjuksköterska. Du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande nivå C1.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande person som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. I din professionella roll är du empatisk, samarbetar väl med andra människor och är mån om goda relationer. Du är nyfiken, vill utvecklas och lära nytt och bidra till en bra arbetsmiljö.

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1297
Kontakt
  • Vårdenhetschef Lotta Borg, lotta.borg@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Zandra Lundgren, Vårdförbundet, zandra.lundgren@rgionostergotland.se
Publicerat 2023-07-03
Sista ansökningsdag 2023-08-06

Tillbaka till lediga jobb