Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation. Vi söker nu dig som är tandsköterska för arbete inom specialiteten Orofacial medicin. Tillsammans med specialisttandläkare kommer du att behandla vuxna i behov av specialisttandvård. På längre sikt kan det bli aktuellt med vidareutbildning till specialisttandsköterska. Väljer du att bli tandsköterska hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Vid Centrum för Orofacial medicin bedriver vi specialisttandvård för vuxna med särskilda behov samt utbildning och forskning inom ämnet Orofacial medicin. Verksamheten är länsövergripande och vi har verksamheter i Norrköping, Linköping och Motala. Våra medarbetare är specialisttandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Totalt arbetar cirka 30 personer hos oss, varav 17 på kliniken i Linköping. Vi har en spännande verksamhet som är i ständig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition. Centrum för Orofacial medicin i Linköping ligger i moderna lokaler på Torkelbergsgatan och Universitetssjukhuset. 

Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter såväl kliniskt som administrativt, rådgivning i patientmötet och via telefon. Hos oss får du möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med erfarna kollegor.

Anställningen kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du har god datorvana och gärna vana av digital journal. Vi arbetar för närvarande i LifeCare Dental och Cosmic. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, närstående, kollegor, myndigheter och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift. Erfarenhet från allmäntandvård i privat eller offentlig regi eller från specialisttandvård är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Folktandvården Östergötland

Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Genom nära samarbete mellan våra kliniker bedriver vi utvecklingsarbeten och omformar våra arbetssätt för att klara framtidens krav på tandvården, samtidigt som vi själva får en hållbar arbetsmiljö och ett yrke som vi kan utvecklas inom hela livet.

Vi är ungefär 600 medarbetare på ett trettiotal kliniker som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård efter behov. Här finns alla utvecklingsmöjligheter för dig, vare sig du vill bli klinisk expert, specialist, chef eller något helt annat. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/709
Kontakt
  • Ensi Seyedi Sahebary, 010-1038940
Facklig företrädare
  • Lotta Dahl, 010-1032396
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb