Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland.

I vår gemensamma specialisttandvård bedriver vi specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Dessutom bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling.

Vårt nära samarbete mellan specialiteter och kliniker gör att våra medarbetare stöttar och lär av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Du som är specialisttandläkare och vill bygga på din profession har nu möjligheten att bli en viktig medarbetare hos oss. Vi söker just nu Specialisttandläkare i oral protetik. Välkommen att söka!

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder en tjänst som specialisttandläkare i oral protetik. I tjänsten ingår kliniskt arbete inom specialiteten, men också att bedriva fortbildning och konsultationsverksamhet. Det kan också innefatta att kliniskt handleda ST-tandläkare och meriteringstandläkare. För den som vill finns goda möjligheter att bedriva forskning och utvecklingsarbeten. Vi samverkar med kliniken för Oral rehabilitering i Linköping där bl.a. finns flera specialister inom Oral protetik.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med godkänd specialistutbildning inom oral protetik. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet inom specialiteten oral protetik men vi välkomnar även dig som nyligen blivit färdig med din specialistutbildning. Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid både din kliniska kompetens och din personliga lämplighet. Vi tror att du som vi ser den odontologiska kvaliteten som basen för ditt arbete, att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke och att du sätter högt värde i god service. Du underhåller kontinuerligt dina specialistkunskaper och är en kunskapsresurs för kollegor. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och tycker om att utvecklas i ditt arbete.

Om Folktandvården Östergötland
Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/677
Kontakt
  • Ulf Magnusson, 010-1042911
Facklig företrädare
  • Mats Bågesund, TT, 010-1042988
Publicerat 2023-05-14
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb