Vi söker nu en tandhygienist till Folktandvården Åtvidaberg, hos oss arbetar vi på toppen av vår kompetens i kombination med lärande i arbetet i ett stort team. Kliniken har fem behandlingsrum i fina lokaler. Allmäntandvårdskliniken ligger mitt i centrum cirka 3 mil söder om Linköping. Om man vill så är det enkelt att pendla mellan Linköping och Åtvidaberg.

Arbetsuppgifter

Du utför alla arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens fullt ut. I det kliniska arbetet behandlar du både barn och vuxna. För dig med erfarenhet förekommer också handledning av studenter och nya medarbetare.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi välkomnar både dig som är erfaren tandhygienist och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som vi ser den odontologiska kvaliteten som basen för ditt arbete, att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke och att du sätter högt värde i god service. 

Vi vill att du har god pedagogisk förmåga och att du både kan arbeta självständighet och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta med en händelserik och omväxlande arbetsdag. Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och när situationer får ändrade förutsättningar har du lätt för att ställa om. Du är ansvarstagande och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och genom din positiva attityd skapar du goda relationer på kliniken. I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående. Du anpassar ditt bemötande till varje unik situation och gör ditt yttersta för att uppfylla patientens behov. Vidare tror vi att du gärna tar egna initiativ och bidrar med idéer för att utveckla såväl kliniken som dig själv.

Om Folktandvården Östergötland

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åtvidaberg
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/148
Kontakt
  • Britt-Marie Jarkiewicz, 010-1035019
Facklig företrädare
  • Anneli Backman, 010-1045251
Publicerat 2023-03-19
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb