Välkommen att bli en del av en familjär arbetsplats i den natursköna Kindabygden. På vår klinik har vi ett stort intresse för teamtandvård, där alla medarbetares kompetens tas tillvara.

Vårt erbjudande

Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Vi bedriver utvecklingsarbeten och omformar våra arbetssätt för att klara framtidens krav på tandvården, samtidigt som vi själva får en hållbar arbetsmiljö och ett yrke där vi kan utvecklas hela livet.

Vi har ett tjugotal allmäntandvårdskliniker med varierande vårdpanorama och bedriver länsövergripande specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Vi arbetar aktivt med forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling.

Genom ett riktigt nära samarbete inom och mellan specialist- och allmäntandvården stöttar och lär vi av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig.

Läs gärna om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetsuppgifterna består bland annat av assistans, arbete i steril och receptionsarbete. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens.

Arbetsgrupp

Folktandvården Kisa/Rimforsa/Österbymo består av 9 engagerade medarbetare som ställer upp för varandra. Vi har ett nära samarbete och har samma klinikledning,  vilket ger möjlighet till stort utbyte och lärande. Klinikerna har gemensamma terapimöten och APT, dessutom samarbetar vi med andra kliniker  genom bemanningsuppdrag och utvecklingsarbeten.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss. Är du ny i yrket erbjuder vi handledning som en del i vårt introduktionsprogram. För alla våra nya medarbetare erbjuder vi ett ettårigt introduktionsprogram tillsammans med andra nya medarbetare i organisationen.

Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Rimforsa
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/429
Kontakt
  • Charlotte Blomberg, klinikchef, 010-1035992
Facklig företrädare
  • Lotta Dahl, Vision, 010-1032396
Publicerat 2024-05-05
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb