Tycker du om ett omväxlande arbete där du jobbar nära våra invånare och kan göra skillnad för deras hälsa varje dag? Då tror vi att du kommer att trivas med att jobba hos oss!

Vårdcentralen Boxholm ligger i den södra länsdelen och vi har ca 4900 patienter listade hos oss. Avstånd från Linköping och Motala cirka 4,5 mil med goda kommunikationer. Det tar 35 minuter med bil alternativt tåg. Vårdcentralen ligger med 5 minuter gångavstånd från stationen i Boxholm.

Vill du, men har tidigare inte vågat söka dig till en liten "landsbygdsvårdcentral"? Då har du nu chansen att bli en del av vår arbetsgrupp.

I syfte att skapa jämställd vård över hela länet ges ett lönetillägg för arbete på vårdcentral i yttre zon.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en rehabkoordinator som kan fortsätta att utveckla sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocessen tillsammans med övriga kollegor. Som rehabkoordinator samverkar du med kollegor och är ett stöd för patienten i rehabprocessen. Du har kontakt med arbetsgivare, försäkringskassan, socialförvaltningen, arbetsförmedlingen m.fl. med syfte att koordinera sjukskrivning-/ och rehabiliteringsprocessen. Du kommer även att vara stöd för övrig personal i försäkringsmedicinska frågor. Rehabkoordinatorn deltar i avstämningsmöten och flerpartsmöten mellan interna och externa aktörer som är involverade i patientens sjukskrivningsprocess.

Tjänsten innebär även att du jobbar en del som sjuksköterska i vår verksamhet, med telefonrådgivning, dagjoursarbete och mottagning. Finns även framåt möjlighet att utvecklas inom andra områden utifrån intresse.

Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Vi är en välfungerande arbetsgrupp. Vårdcentralen har goda resultat i medarbetarenkäten och den nationella patientenkäten. Studenter som varit hos oss har varit mycket nöjda och några har därför återkommit. Vi har ett etablerat och välfungerande samarbete med Boxholms kommuns hälso- och sjukvård.

På Vårdcentralen Boxholm arbetar cirka 22 medarbetare varav; 2 fasta distriktsläkare, 1 AT-läkare, och 1 ST-läkare. Vi är fullbemannade med distriktssköterskor/sjuksköterskor. Vi har två undersköterskor, en fotvårdsterapeut, en receptionist, två vårdadministratörer, två undersköterskor, en samtalsbehandlare samt en rehabkoordinator.

Vi bedriver en komplett mottagningsverksamhet med; läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), samtalsmottagning, hälsomottagning, rehab samordning samt specialistmottagningar såsom diabetes-, inkontinens-, Astma/KOL-, medicinsk fotvård, blodtrycksmottagning, sårvårdsmottagning och en äldrevårdsmottagning.

Läs gärna mer om din karriärväg som sjuksköterska här. 

Utbildning och erfarenhet

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från primärvård och är van att arbeta i team. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Vi söker en sjuksköterska med yrkeserfarenhet inom sjukvården och eller social verksamhet, kunskap om rehabiliteringsprocessen i alla dess olika steg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga med övriga i teamet, är effektiv och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och tycker om teamarbete. Du är prestigelös och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Vi värdesätter att du som medarbetare får vara delaktig i att utveckla verksamheten framåt och ser därför att du har ett engagemang för bl.a. verksamhetsutveckling. Du har social kompetens och kan möta olika människor utifrån deras behov. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan och anställning

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Boxholm
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1146
Kontakt
  • Verksamhetschef, Susanne Vilhelmsson, Susanne.Vilhelmsson@regionostergotland.se
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb