Vi på Vårdcentralen Lambohov söker en ny kollega och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Lambohov är en stadsdel i södra Linköping med närhet till universitetet. Vårdcentralen Lambohov har cirka 12 000 listade och är en vårdcentral inom Primärvårdscentrum i Östergötland. Vår bemanning består av specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog, rehabkoordinator, dietist och vårdadministratörer bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldre boende.

Vi är cirka 40 medarbetare som arbetar tillsammans med vårt uppdrag för patienten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska till vårdcentralen. Som sjuksköterska/distriktsköterska arbetar du självständigt med planerad mottagning, akuta bedömningar samt deltar i telefonrådgivning. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och samarbeta nära andra yrkesprofessioner. Vi ser positivt på fortsatt kompetensutveckling och det finns möjligheter till personlig utveckling inom ett eget ansvarsområde.

Som sjuksköterska på vårdcentralen är du en viktig del i arbetet kring patienten. Vi ser positivt på fortsatt kompetensutveckling och det finns möjligheter till personlig utveckling inom ett eget ansvarsområde. Vi erbjuder dig som ny sjuksköterska/distriktssköterska en skräddarsydd introduktion efter dina behov.

#LI-Onsite

Läs gärna mer om din karriärväg som sjuksköterska här.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med erfarenhet av primärvård. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, motsvarande C1-nivå.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vidare har du ett trevligt bemötande mot patienter och kollegor. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att kunna fatta självständiga beslut utifrån din profession. Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är stresstålig och kommunicerar på ett tydligt och prestigelöst sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1037
Kontakt
  • Verksamhetschef Maria Dahlén, 010-1035282,maria.dahlen@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Johanna Nilsson, Vårdförbundet, johanna.nilsson@regionostergotland.se
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-09-15

Tillbaka till lediga jobb