Kirurgiska kliniken ViN

Kirurgiska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping (ViN) är en del av Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård (CKOC) i Östergötland. Kliniken har en vårdavdelning, avdelning 10, med totalt 20 kirurgiska/urologiska vårdplatser samt en kirurgisk mottagning. På avdelningen vårdas patienter med tjocktarmscancer och övre bukkirurgisk verksamhet tillsammans med urologiska patienter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsplats med högt i tak, bra stämning och ett gott utbildnings- och forskningsklimat. Kliniken bedriver fortlöpande förbättringsarbeten för att utveckla vården, arbetsmiljön och utbildningen. Som enda kirurgiska klinik har vi en klinisk undervisnings-avdelning KUA, utöver det har vi studenter från samtliga professioner. Vi har nu flyttat in i nya ända måls enliga lokaler. 

Arbetsbeskrivning

Vi gör nu en omorganisation inom våran rehabgrupp och söker nu två fysioteraupeter som vill vara med och utveckla sättet som fysioterapeuter arbetar på inom våran sluten vårdsavdelning. Som fysioterapeut på kirurgiska kliniken får du arbeta tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, dietister, kuratorer samt arbetsterapeuter kring patienter som har eller skall genomgå operationer eller har kommit in akut med olika kirurgiska sjukdomar.

Du kommer att arbeta med att ge pre- och postoperativ information, mobilisering, bedömning och behandling. Du kommer tillsammans med arbetsterapeut och vårdsamordnare arbeta för att våra patienter skall få en så säker hemgång som möjligt till eget eller annat boende. Då tjänsten gäller våra slutenvårdsavdelningar kommer du även att få handleda studenter. Om intresse finns kan du även få handleda studenter på den Kliniska undervisnings avdelningen KUA. 

Utbildning och erfarenhet

Legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet av slutenvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till olika situationer, samt har god samarbetsförmåga. Du arbetar självständigt, planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Vi ser att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete, där patienten är i fokus. Då du skall kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Anställning och ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2751
Kontakt
  • Vårdenhetschef Sarah Norbäck Carlberg, 010-1043184,
Publicerat 2023-04-30
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb