Öron- näs- och halskliniken

Är du dietist och vill vara med och driva utvecklingen av vård för flera olika patientgrupper? Kom och jobba hos oss på Sinnescentrum! 

Logopedimottagningen är en del av Öron-, näs - och halskliniken som ingår i Sinnescentrum med ansvar för högspecialiserad öron-näs-och halssjukvård för den Sydöstra sjukvårdsregionen samt länssjukvård. Sinnescentrums dietistgrupp arbetar inom flera kliniker utöver Öron-näs- och halskliniken, Hand- och plastikkirurgiska kliniken, Neurologiska kliniken, Käk kliniken, Smärt- och rehabiliteringscentrum. Fördelningen av uppdragen sker i samråd i dietist-teamet.

Logopedimottagningen kännetecknas av en god stämning med ett gott samarbetsklimat där vi är måna om varandra och vår arbetsmiljö. För oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig betydelsefulla i sina uppdrag. Som dietist får du många kollegor som i sin profession är dietister, logopeder och administratörer och tillsammans besitter vi en hög kompetens med god gemenskap och en härlig stämning.

Arbetsbeskrivning

Som dietist vid Sinnescentrum blir du en del av ett team på fyra dietister och kostombud där du arbetar med individuella nutritionsbehandlingar för patienter där kosten har en viktig roll i behandlingen. I konsultuppdragen kan även utbildning av personal från olika kliniker ingå. Uppdrag innebär självständigt och ansvar för patientarbete inom både sluten- och öppenvård samt telefonuppföljningar. Det finns möjlighet att vara med att utveckla mottagningen och strukturera arbetssättet. På samtliga kliniker är teamsamverkan en betydelsefull del av verksamheten. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med möjligheten att fördjupa sig och utveckla specialistkompetens inom ramen för din roll. För Sinnescentrum är kompetensutveckling ett viktigt led i din utveckling samt att kvalitetssäkra vården vi erbjuder våra patienter.

Enligt Region Östergötlands verksamhet och rutiner finns möjlighet till distansarbete vilket sker i samråd med närmsta chef. I nuläget finns möjlighet att förlägga en del av sin arbetstid till distans.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad dietist eller tar examen nu till sommaren. Erfarenhet inom yrket är meriterande, men inte ett krav. 

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du har mycket god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du är lyhörd och tydlig i både tal och skrift. Din arbetsdag kan innebära förändringar vilket för uppdraget ser att du har och är flexibel i din roll samt att har lätt för att samarbeta. Då verksamheten är under utveckling är det viktigt att du kan se möjligheter även när det finns hinder. Som person är du noggrann i ditt arbete och medveten om mål och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig mognad.

Anställning och ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1228
Kontakt
  • Enhetschef, Annette Rotting, annette.rotting@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • Chris Johansson, SACO, chris.johansson@regionostergotland.se
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb