Vårdcentralen Cityhälsan Söder

Detta är tjänsten för dig som söker möjligheten att forma din egen utveckling och arbete!

 Vi på Vårdcentralen Cityhälsan Söder söker ny kollega och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Vi är en del av Region Östergötlands Primärvårdscentrum tillsammans med 32 andra regiondrivna vårdcentraler. Vårdcentralen ligger lättillgängligt i stadsdelen Hageby med goda förbindelser till resten av Norrköping och har idag cirka 17 000 listade patienter. Vi har välfungerande, välutrustade och trivsamma lokaler och bedriver en bred primärvårdsverksamhet samt ett utvecklingsinspirerat arbetssätt och. Vi är stolta över att ha en områdesprofil som präglas av mångfald där vi möter patienter i alla åldrar med många olika symtom.

På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, sjuksköterskemottagning, äldrevårdsmottagning, hälsogrupper, barnhälsovård, psykosocial kompetens, dietistkompetens, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för ett antal äldreboenden samt hemsjukvård i listningsområdet. Vi bedriver också en av tre utbildningsmottagningar i Region Östergötland på vår vårdcentral. På mottagningen arbetar läkare med utländsk utbildning under provtjänstgöringen inför svensk legitimering. Vi är cirka 80 medarbetare som trivs tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Här arbetar vi tillsammans i team och vårt mål är att alla ska ha omväxlande arbetsuppgifter och kunna utvecklas i sin yrkesroll.

Mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du HÄR.

 

Region Östergötlands ST-utbildning i allmänmedicin organiseras av Allmänmedicinskt utbildningscentrum (AMC), där studierektorer och utbildningssekreterare samordnar sidoutbildningar, ordnar kurser och utbildningar samt deltar i utformandet av ST-läkarens utbildningsplan. Läs mer om AMC (klicka på länken).

Region Östergötland har också ett specialistövergripande ST-kansli, som arrangerar ST-utbildningar för alla specialiteter, läs mer om ST-kansliet (klicka på länken).

Arbetsbeskrivning
Vi har nu möjlighet att rekrytera ytterligare ST-läkare till ett stimulerande arbete med människor i alla åldrar med fokus på helhetssyn. Som ST-läkare kommer du få regelbunden handledning av erfarna allmänspecialister utöver deltagande på ST-möten.

På vårdcentralen får du ett omväxlande och stimulerande arbete med stor variation i patient-underlaget. Vårdcentralen har specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning. Vi har erfarna och kunniga distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, och vårdadministratörer. Många av våra medarbetare i alla personalkategorier har arbetat länge på vårdcentralen.

Om du som läkare ser en möjlighet i digitalisering och ny teknik vill vi skapa utrymme för att anamma nya metoder och arbetssätt. Vi vill verka för en nyskapande primärvård och nära vård och samtidigt ge chans till att möta våra patienter på alternativa sätt, till exempel genom videobesök och monitorering av vissa kroniska sjukdomar.

VI ARBETAR MED LÖPANDE URVAL SÅ SKICKA GÄRNA IN DIN ANSÖKAN SÅ SNART SOM MÖJLIGT.

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarlegitimation (bifogas i ansökan) samt svenska språkkunskaper motsvarande dokumenterad nivå C1, då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är du trygg i dig själv och har god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är effektiv och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och tycker om teamarbete. Du är prestigelös och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vi värdesätter engagemang för verksamhetsutveckling,  social kompetens och förmågan att möta olika människor utifrån deras behov. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2520
Kontakt
  • Verksamhetschef Carina Bark, 072-4638328,carina.bark@regionostergotland.se
Facklig företrädare
  • ST-Läkare Lana Hebib, Läkarförbundet, 073-9893230,Lana.Hebib@regionostergotland.se
Publicerat 2022-11-30
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb