Region Östergötland

Psykiatricentrum Region Östergötland RÖ satsar på att bli den bästa psykiatrin i Sverige. Vi består av en Universitetsklinik i Linköping och en Psykiatrisk Klinik i Norrköping. Tjänsterna finns på psykiatriska klinikerna i Linköping och i Norrköping. Vi verkar i samarbete med forskning och utbildning. Som ett nytt Psykiatricentrum tar vi på oss ledartröjan för att utveckla specialist-psykiatrin. Vi verkar i samarbete med forskning och utbildning och förbättrar kontinuerligt innehållet i vården. Vi förbättrar och förnyar våra lokaler. Vi förbättrar också innehållet i vården. Vi är inte rädda för att prova nytt, utvärdera och tänka om när det behövs. Målet är alltid en trygg och sammanhållen vård med patientens behov i fokus. Vi utvecklar ständigt befintlig kompetens och vi attraherar ny. Vi vill också vara ledande när det gäller hållbarhet i arbetslivet och då behöver vi bland annat fler engagerade medarbetare!

Är du nyfiken på hur det är att jobba inom psykiatrin?

Vill du vara en del av en verksamhet som är modig och patientcentrerad som erbjuder nära ledarskap, bredd och fördjupning av kompetens, olika utvecklingsvägar och spännande kliniskt arbete, för alla yrkesgrupper? Sveriges bästa psykiatri behöver Sveriges bästa sjuksköterskor och undersköterskor/skötare.

Vill du vara med och hjälpa oss att bygga en ny preshospital akutpsykatrisk ambulansenhet är du välkommen att söka till oss!

Arbetsbeskrivning

I det prehospitala vårdteamet arbetar sjuksköterskor och skötare i samverkan med SOS Alarm, ambulans, räddningstjänst och polis.

Vid larm från 112 utförs en akut bedömning utifrån det psykiatriska vårdbehovet. Det kan förekomma viss somatisk omvårdnad, men huvudfokus ska ligga på psykiatriska bedömningar och ställningstagande till vidare vårdbehov.

När du inte är på en uttryckning kommer du att utgå från klinikens akutenhet och kommer där vara en resurs för kliniken.

Tjänsten är på 100 % och arbetstiden är förlagd på rotationstjänstgöring, det vill säga dag, kväll och natt tjänstgöring ingår.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker efter dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatrisk eller prehospital verksamhet ser vi som meriterande. Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. 

Personliga egenskaper

Vi vill ha personal som trivs på arbetet och som får andra att trivas, som vill utvecklas i sin roll, som får skaffa den erfarenhet och kompetens som krävs för att jobbet ska kännas tryggt, stimulerande och roligt. Vi vet att vården blir bättre i takt med att erfarenhet och kompetens utvecklas hos dem som utför omvårdnadsarbetet. Vi vet att bedömningarna blir bättre, rollerna blir tydligare och patienterna känner sig tryggare, när vårdpersonalen känner sig trygg i sitt kunnande. Vi vet också att det är roligare att jobba när förutsättningarna finns att känna att man räcker till och gör ett bra jobb.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform individuella löner tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/889
Kontakt
  • Koordinator Marina Planberg, 010-1036671
  • Vårrdenhetschef Jonas Algebrant, 072-4546230
Facklig företrädare
  • Yngve Tornberntsson, Vårdförbundet, 010-1030000(växel)
Publicerat 2023-02-14
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb