Välkommen att bli en del av en mycket trevlig arbetsplats med fin sammanhållning. För oss är tandvård viktigt, spännande och vi har ett stort fokus på våra patienter. Tänker Du som vi?
Vi samarbetar med andra kliniker inom organisationen vilket ger möjligheter till stort utbyte och lärande.

"Jag är glad över att få arbeta i Åtvidaberg en mysig klinik, fina kollegor och trevliga patienter. Jag har arbetat på flera kliniker tidigare, här känner jag mig som hemma" - Tandsköterska, FTV Åtvidaberg.

Vårt erbjudande

Vi är en organisation med fokus på framtid, hållbarhet och jämlik munhälsa. Vi bedriver utvecklingsarbeten och omformar våra arbetssätt för att klara framtidens krav på tandvården, samtidigt som vi själva får en hållbar arbetsmiljö och ett yrke där vi kan utvecklas hela livet.

Vi har ett tjugotal allmäntandvårdskliniker med varierande vårdpanorama och bedriver länsövergripande specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Vi arbetar aktivt med forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling.

Genom ett riktigt nära samarbete inom och mellan specialist- och allmäntandvården stöttar och lär vi av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig.

Läs gärna om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Du utför alla arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens fullt ut. I det kliniska arbetet behandlar du både barn och vuxna. För dig med erfarenhet förekommer också handledning av studenter och nya medarbetare.

Arbetsgrupp

Folktandvården Åtvidaberg består av 8 engagerade medarbetare. På vår klinik har vi fokus på teamarbete och att ge rätt vård till rätt patienter. Eftersom vi är en mindre klinik medför det att vi alla blir delaktiga i vården av patienten som gör att vi jobbar nära och hjälper varandra.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och har erfarenhet i yrket. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Vi tror att du som vi ser den odontologiska kvaliteten som basen för ditt arbete, att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke och att du sätter högt värde i god service. Vi vill att du har god pedagogisk förmåga och att du både kan arbeta självständighet och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åtvidaberg
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/490
Kontakt
  • Britt-Marie Jarkiewicz, 010-1035019
Facklig företrädare
  • Anneli Backman, SRAT, 010-1045251
Publicerat 2024-06-02
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb