Neurokirurgiska kliniken i Linköping är en av verksamheterna inom Sinnescentrum i Region Östergötland. Upptagningsområdet är Sydöstra sjukvårdsregionen med cirka 1 miljon invånare. Verksamheten bedrivs som sluten- och öppenvård. Kliniken har cirka 200 medarbetare. Neurokirurgen består av neurokirurgiska mottagningen, vårdavdelning 71, NK-postop, NIMA (intermediärvårdsenhet) och NIVA (intensivvårdsavdelning). Vi behandlar patienter med tumörer, blödningar, kärlmissbildningar, trauma, hydrocefalus, olika smärttillstånd, rörelserubbningar, epilepsi och andra sjukdomar i centrala nervsystemet. Den neurokirurgiska verksamheten är en högkvalificerad disciplin med avancerade kirurgiska åtgärder.

Arbetsbeskrivning

Vi söker fortfarande efter en ny kollega till vår grupp. Som vårdadministratör hos oss ingår du i en stabil och erfaren grupp av vårdadministratörer. Huvuduppgiften är sedvanlig journaldokumentation, vi har många olika typer av diktat vilket gör journalskrivningen varierande och spännande. Vi arbetar strukturerat och har tagit fram tydliga rutiner och riktlinjer för vårt arbete och har även en egen diagnoslathund, specifikt framtagen för neurokirurgi, för att underlätta kodningsarbetet. Möjlighet till egna ansvarsområden finnas utifrån intresse och erfarenhet.

Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter dina behov. Vi är måna om att du ska känna dig trygg som ny hos oss. Du ges möjlighet att gå bredvid olika yrkeskategorier för att se så mycket som möjligt av vår verksamhet. I dagsläget ingår viss helgtjänstgöring (4 timmar på lördagar, rullande schema) men detta är under avveckling till förmån för taligenkänning. Ta chansen att arbeta med högspecialiserad sjukvård som innefattar både mottagning och intensivvård. #LI-Onsite 

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör här.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av Cosmic och andra i Region Östergötland förekommande IT-system. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift krävs.

Personliga egenskaper

Är du nyfiken, positiv, noggrann och gillar att utvecklas, då är du rätt person för oss. Det är viktigt att du har förmåga att själv planera och strukturera ditt arbete, är bekväm i att ta eget ansvar och trivs med att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan och anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten kan komma att inledas med en provanställning. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1255
Kontakt
  • Vårdenhetschef Åsa Dahl , 010-1034310.
Facklig företrädare
  • Linda Anveland, Vision, 010-1034044.
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-07-20

Tillbaka till lediga jobb