Vi söker dig som är specialist alternativt erfaren ST-läkare inom klinisk fysiologi eller kardiologi. Fysiologiska kliniken är en välfungerande klinik med god gemenskap och där bra arbetsmiljö och servicetänkande är centralt. Alla medarbetare förväntas bidra i vårt kontinuerliga förbättringsarbete och i handledning av studenter, ST-läkare och nya kollegor. Vi har ett öppet klimat med lyhörda, närvarande chefer och där alla medarbetare skall känna sig sedda och delaktiga i våra metod- och arbetsgrupper. Vår verksamhet utvecklas och breddas kontinuerligt och vi söker dig som vill bli en del av vårt team.

Vårt erbjudande

Region Östergötland har höga ambitioner och ett ansvarsfullt uppdrag. Det handlar om hälsa och vård, om vår regions utveckling och om dem som lever och vistas här. Vi vill fortsätta att vara i framkant, med vård, forskning och utbildning. Det innebär att våga tänka nytt – och att ha de bästa medarbetarna. Många av oss möter patienter och närstående, andra skapar förutsätt-ningarna för livsviktiga insatser. Hos oss jobbar fantastiska människor mot samma mål – att göra skillnad på riktigt, och för livet framåt.

Här kan du läsa om vår karriärstege för läkare och även om dina förmåner hos oss.

Arbetsbeskrivning

Verksamheten utgörs till stor del av kardiovaskulär ultraljudsdiagnostik såsom ekokardiografi, transtorakalt och transesophagealt, pediatrisk ekokardiografi och kärlultraljud. Vi utför även preoperativa utredningar. Vi har i dagsläget ingen jourverksamhet. Utöver ultraljudsverksamheten utförs traditionell klinisk fysiologisk diagnostik såsom arbets- och lungfysiologi, implementering av ergospirometri pågår. Neurofysiologiska undersökningar, EEG och sömnapné utförs av våra biomedicinska analytiker. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets kardiologiska klinik, barnklinik, kärlmottagning och med hjärtcentrum, universitetssjukhuset i Linköping.

Arbetsgrupp

På kliniken är vi cirka 35 medarbetare, inkluderat kliniska fysiologer, för närvarande 4 ST-läkare inom klinisk fysiologi, biomedicinska analytiker, undersköterskor och vårdadministratörer.

Om dig

Vi söker dig som är specialistläkare inom klinisk fysiologi alternativt kardiologi. Även erfaren ST-läkare är välkommen att söka. Du bör ha ett stort intresse för klinisk fysiologi och praktiskt erfarenhet inom ekokardiografi är ett krav. Intresse och erfarenhet av undervisning, handledning, förbättrings- och kvalitetsarbete är meriterande liksom tidigare forskningserfarenhet.

Du är ansvarstagande, flexibel och har en bra förmåga att leda team genom god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du tar initiativ och ser möjligheter i förändring, tycker att förändrings-arbete är viktigt och vill delta aktivt i klinikens framtida utveckling. Du tycker om att undervisa olika yrkeskategorier, studenter och att handleda läkare under utbildning. Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan och anställning

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld meritsammanställning för läkare vilket du hittar här. Denna ska vidimeras. Glöm inte att även bifoga kopia på examensbevis eller legitimation.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

På grund av semesterperiod kan svar på eventuella frågor dröja.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/414
Kontakt
  • Verksamhetschef Lena Lindström, 010-1043487.
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb