Är du vår nya kollega?

Hematologiska kliniken ligger i O-huset på Universitetssjukhuset i Linköping med moderna, ljusa och ändamålsenliga lokaler. Kliniken behandlar patienter från Östergötlands-, Jönköpings- och Kalmar län. Kliniken har en slutenvårdsavdelning med sammanlagt 16 enkelrum, varav åtta är isoleringsrum med sluss för transplantation. Dessutom finns två tvåbäddsrum. Hematologiska mottagningen har tio dagvårdsplatser. Klinik och mottagning är inrymda på samma våningsplan. På hematologiska kliniken behandlas och utreds hematologiska sjukdomar av alla slag, såväl maligna sjukdomar (inkluderande lymfom) som icke-maligna tillstånd som kräver mer avancerad behandling eller utredning. En viktig del av klinikens verksamhet är den högspecialiserade vården avseende autolog och allogen transplantation. I Linköping utförs cirka 20 allogena och cirka 60 autologa stamcellstransplantationer per år. Kliniken arbetar enligt modellen Patientnära vård. 

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett omväxlande jobb med chans till flera spännande arbetsuppgifter där du har möjligheten att utveckla dig själv, din yrkesroll och vår klinik. 

Vi är en klinik där familjär stämning råder och vi har ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier. Sekretariatet består av 6 vårdadministratörer som arbetar mot vårdavdelning, mottagning och transplantationsverksamhet och vi har en central roll i verksamheten. I Cosmic skriver vi inte bara journalanteckningar, utan diktaten genererar oftast bokningar, provtagning med tillhörande remisser och remissvar, vilket gör att vi oftast följer hela patientens flöde från att remiss inkommit till att patient är bokad samt vad besöket ledde vidare till.

Du kommer i första hand att skriva journalanteckningar men även andra administrativa uppgifter kommer att bli aktuella efter hand. Tele-Q ingår också som en arbetsuppgift till viss del. Du kommer att få en bred kompetens då vi arbetar över gränserna i våra vårdadministrativa team.

Introduktion

Vi vill att du ska trivas och få en bra start hos oss. Du får en introduktion där du successivt får lära dig arbetsuppgifterna, till dess att du känner dig självständig i ditt arbete. Introduktionstiden är olika lång beroende på vad du har för erfarenhet sedan tidigare. Arbetsgruppen stöttar varandra dagligen i olika frågeställningar och sitter nära varandra och verksamheten.

Läs gärna mer om din karriärväg som vårdadministratör här.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad vårdadministratör och tycker du att ovanstående arbetsbeskrivning låter som något utmanande för dig så är följande erfarenheter meriterande men inte ett krav:

  • Du har tidigare erfarenhet av datoriserad journalföring
  • Du är van vid att söka information från text, till exempel vid diagnossättning
  • Du har goda kunskaper i svenska språket

Om du inte har erfarenhet i ovanstående, men ändå vill vara en del av vårt härliga gäng, tveka inte att söka!

Personliga egenskaper

Du är trygg, stabil och tar ansvar för ditt arbete. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Som vårdadministratör har du kontakt med många människor såväl patienter som personal varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda. Du är öppen för förändringar och ser dem som möjligheter snarare än problem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan och anställning

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Tillsvidare
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1243
Kontakt
  • Vårdenhetschef Annika Erlandsson, 010-1031316
  • Vårdenhetschef Annika Gunnarsson , 010-1033006
Facklig företrädare
  • Sektionsledare Lotta Laursen, Vision, 010-1039664
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb