Kirurgiska kliniken US

Kirurgiska kliniken på Universitetssjukhuset i Linköping är en del av Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård i Östergötland. Vi bedriver högkvalitativ vård för patienter såväl från Östergötland som från den Sydöstra sjukvårdsregionen samt patienter från övriga landet.

Kliniken består av kirurgisk mottagning, bröstmottagning, stomimottagning och två vårdavdelningar, avdelning B191 kirurgi och B182 KAVA. Kliniken bedriver ett ständigt förbättringsarbete där patientens process och delaktighet är i centrum.

Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete? I så fall är du varmt välkommen att söka jobb hos oss som vikarierande fysioterapeut på Kirurgiska Kliniken i Linköping!

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut kommer du att arbeta med patienter på våra slutenvårdsavdelningar B191 och KAVA men också delta i vården på vår kirurgiska mottagning samt bröstenheten. Vi arbetar i tvärprofessionella team där du är en viktig person i teamet och arbetar ändamålsenligt med god vård och med ett helhetsperspektiv för att säkerställa en så god livskvalitet som möjligt för patienten. 

Inom slutenvården finns framför allt patienter med behov av andningsträning, mobilisering och allmän träning och på våra mottagningar delger du information samt genomför patient-undervisning.

I dina arbetsuppgifter ingår även bedömning av funktionsförmåga, behandlings- och rehabiliteringsinsatser samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel inför hemgång.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller blir legitimerad fysioterapeut senast i juni 2023. Det är meriterande med tidigare erfarenhet men det är inget krav. Handledning och introduktion ges av ordinarie fysioterapeuter på kliniken och introduktionstid enligt överenskommelser. Under ditt vikariat kommer det att finnas ordinarie fysioterapeut i klinisk tjänst.

Personliga egenskaper

Som person har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra professioner som finns runt patienten. Du är självständig, trygg och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och vi ser att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete och med patienten i fokus. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och medarbetare är det viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/233
Kontakt
  • Malin Moberg, 010-1030648
Facklig företrädare
  • Catrine Englund, SACO, 010-1032084
Publicerat 2023-01-30
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb