Nu utvecklar och stärker vi specialisttandvården inom Folktandvården Östergötland.

Välkommen att söka dig till oss!

Folktandvården Region Östergötland bedriver specialisttandvård inom specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik, orofacial medicin, ortodonti, parodontologi och pedodonti. Inom Folktandvården bedriver vi forskning i samverkan med odontologiska fakulteter och Linköpings universitet, erbjuder ST-utbildningar och arbetar med odontologisk kvalitetsutveckling. Ett nära samarbete mellan specialiteter och kliniker gör att medarbetarna stöttar och lär av varandra i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi ser vårt goda samarbete som en avgörande styrka när vi möter framtidens utmaningar. Därför har vi valt att genomföra en organisationsförändring med syfte att ytterligare stärka samverkan samtidigt som vi skapar en hållbar och robust ledningsstruktur. Som ett led i denna förändring rekryterar vi nu kliniksamordnare till vår specialistklinik – ett spännande uppdrag för dig som vill kombinera ledarskap med organisationsutveckling och odontologi.

Arbetsbeskrivning

Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både klinikchef och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för personal-administration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten.
I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.


Utbildning och erfarenhet

Uppdraget kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska/tandhygienist. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av ledaruppdrag eller ledarutbildning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du är tillmötesgående och har ett intresse och en förmåga att hjälpa och stötta andra. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du ska kunna prioritera och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information


Det här är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Folktandvården Östergötland

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/535
Kontakt
  • Verksamhetschef Ulf Magnusson, 010-1042911.
  • Vårdenhetschef Ensi Seyedi Sahebary, 010-1038940.
Facklig företrädare
  • Anneli Backman, SRAT, 010-1045251
  • Lotta Dahl, Vision, 010-1032396
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-22

Tillbaka till lediga jobb